Не на изцапаните бузи!

 


Погрешното нанасяне на ружа може да направи макиажа ти да изглежда ужасно нелеп и да провали цялостната ти визия. За много представителки на нежния пол „покоряването“ на този продукт е трудна работа, затова разбихме в няколко правила всичко, което трябва да знаеш, за да си безупречна.

Ексфолирай редовно

За да се нанася един продукт нежно и красиво на лицето ти и, за да остане на него максимално дълго в максимално красив вид трябра да разбереш, че чистата кожа е най-важният фактор. Ексфолирай лицето поне веднъж в седмицата с нежен скраб продукт, който да премахне мъртвите клетки и да почисти кожата ти в дълбочина.

Подготовката е важна


Как очакваш ружът ти да стои добре и красиво ако фон дьо тенът ти не е както трябва? Първо започни с овлажняващ крем, който подхранва и след това премини към нанасяне на основа за грим. Тя покрива лицето ти с невидим филм, който задържа продуктите и „вади“ най-доброто от тях.

Четката е в основата

Изхвърли старите четки и си набави нови и качествени такива. Почиствай четките си веднъж в седмицата, например докато чакаш маската ти за лице да подейства. Чистата четка нанася много по-добре от замърсената, да не говорим колко по-хигиенично е да нанасяш продукт на лицето си с почистен инструмент.

Размазвай, размазвай, размазвай!


Знам, че ти писна да ни слушаш как се обясняваме колко е важно да размазваш добре, но... много е важно! Няма руж, който да стои добре ако не е нанесен с нужното внимание.

Формулата е от основно значение

Ако имаш мазна кожа заложи на руж под формата на пудра, а ако си с по-суха кожа, твоят избор трябва да е крем-ружът. Всяка формула е създадена, за да направи твоята кожа по-добра и по-красива.

Повече за: Прекалили сте с ружа? Има решение!

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , руж

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е илюминатор и как се ползва

Не е толкова трудно да постигнеш свежа и блестяща визия, когато имаш цял несесер с най-разнообразни гримове, но възможно ли е това само с един продукт...