НЕ на грешките при нанасяне на компактна пудра

Много жени твърдо вярват че, при нанасянето на компактна пудра просто няма големи грешки. Но това е далеч от истината и е много важно да разберем кои са най-често допусканите грешки при боравене с този продукт и как да ги предотвратим.

1. Грешка преди нанасянето? Да, възможно е!

Когато става дума за комактна пудра, много от вас правят грешка още в самото начало. За да се възпозлваш максимално от предимствата и, трябва да си напълно сигурна че кожата ти е добре подготвена. Имаме предвид задължителното почистване както и внимателното нанасяне на основа. Неправилно нанесената основа разваля крайния ефект на компактната пудра и подсилва недостатъците по кожата.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

2. Избери подходящо оръдие

Всички знаят че компактната пудра се нанася с голяма пухкава четка. Но трябва да знаеш че, ако основата и пудрата са с различни текстури, заедно с пухкавата четка трябва да изпозлваш и бюти блендър. Единствено по този начин можеш да разнесеш добре продукта!

3. Разнасяй, разнасяй, разнасяй...

Компактната пудра придава на лицето приятна цвежест и сияние. Но това не означава че следите от нанасянето и трябва да са видими от самолет. Затова, разнасянето е задължително! Старай се да разнесеш добре продукта и се приддържай към правилото: разнасянето никога не е вповече!

 

A post shared by @_mymakeup__ on

4. Избирай мъдро

Колкото банално да звучи, използването на неподходящ продукт е най-често допусканата грешка с компактната пудра. Компактната пудра задължително трябва да се съобрази не само с естествения цвят на кожата ти, но и с типа кожа. Така, този продукт е изключително подходящ за всички момичета с по-мазна кожа. Но и за момичетата със суха кожа, копмапктната пудра е подходящ избор, тъй като защитава кожата от допълнително изсушаване.  

Повече за: Как да поправиш счупената компактна пудра?

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris True Match Compact Powder

    Поръчайте веднага
  • Loreal Infallible Ultra Matte Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: пудра, лице, компактна пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо трябва да пробваш Lancôme Teint Idole Ultra Wear фон дьо тена

Фон дьо тенът Lancôme Teint Idole Ultra Wear - вашият надежден съюзник в създаването на безупречна визия, който повече от 20 години ...