Наръчник за красиви вежди

Добре поддържаните и красиви вежди са ключ към безупречна визия.  

Тънки вежди? Подостри молива!

Моливът за запълване на дупчиците трябва да е добре подострен. Brow Artist Xpert от L'Oréal  ще се погрижи професионално за веждите ти и ще им придаде перфектна форма и цвят. Бъди  търпелива и внимателно попълвай празните места между косъмчетата. За да фиксираш формата на веждите и да я запазиш за по-дълго време, използвай гел за вежди. Геловете осигуряват плътност и придават естествен вид на веждите.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ако веждите ти са прекалено къси, отново се нуждаеш от добре подострен молив. Оформянето на къси вежди изисква много търпение и сръчност. Определи началото, края и желаната дебелина и леко започвай.

Съвет: Симетричният вид на веждите е изключително важен. С помощта на молив отбележи началото и края на веждите. Погледни  в огледалото – веждите ти трябва да са абсолютно симетрични!

Естествено плътни, дебели вежди

От друга страна и естествено плътните и дебели вежди се нуждаят от подходяща грижа. Старай се веждите ти винаги да изглеждат добре поддържани. Спиралите за вежди помагат за оформяне и фиксиране на веждите. Тъй като природата те е надарила с плътни вежди, не се нуждаеш от допълнително очертаване и запълване. Всичко от което имаш нужда е подходяща пинсета, с която да премахваш излишните косъмчета от време на време. 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Най-важното е да следваш естествената форма на веждите си, а не да ги променяш коренно. Винаги имай подръка качествена палитра за оформяне на вежди, за да бъдеш сигурна че веждите ти винаги изглеждат добре. 

Допълнителен съвет:  Пускане на вежди

След години скубане връщането към плътните вежди може да се окаже проблем. Имай предвид че косъмчетата изникват равномерно за около четири месеца. Затова трябва да се въорижиш с търпение, четчици, различни гелове, с които да прикриеш недостатъците и празните места. Имай търпение докато не дойде времето, когато отново  да се посветиш на оформяне на веждите си.

Повече за: Очертаването на веждите - кога да спрем?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за паднали клепачи

Правилните съвети правят гримирането на паднали клепачи значително по-лесно...