Наръчник за използване на водоустойчива спирала за мигли

Някои твърдят че водоустойчивата спирала е вредна за очите, слепва миглите и е причината за засиленото им падане. С цел да избегнем всички недоразумения, събрахме на едно място няколко съвета за използване на този определено противоречив продукт.

Как да предотвратим грешките


Водоустойчивите формули могат да причинят неприятно усещане. За да се отървеш от него, експертите препоръчват нанасяне на основа върху основата на миглите преди прилагането на самата водоустойчива спирала. В зависимост от желания ефект, можеш да нанесеш и няколко пласта от спиралата, която ще направи миглите ти устойчиви на влага и размазване.

Правилно премахване


Свалянето на водоустойчива спирала е доста по-трудно от обикновената. Не всеки дегримиращ продукт е подходящ за премахване на водоустойчива спирала от миглите ти. Продуктите на водна основа не са способни да премахнат водосутойчивата формула и затова избирай дегримиращо средство на маслена основа. Тези продукти нежно прехват водоустойчивата спирала от миглите без да ги увредят. Важно е да почистваш спиралат с нежни движения, без агресивно търкане.

Вредна ли е водоустойчивата спирала?


Отговорът е лесен! Всичко зависи от начина на нанасяне и отстраняване. Старай се да се придържаш към основните правила използвай качествена основа и подходящо дегримиращо средство и със сигурност ще останеш доволна от водоустойчивата ти приятелка!

Повече за: Кажете сбогом на извивачката за мигли

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции: Любимите ни гримове за месец април

Всеки козметичен бранд се старае да следи тенденциите, както тези които тепърва се зараждат така и тези които вече са завладяли световната сцена...