Наръчник за двуцветен очен грим

Независимо от това дали си начинаеща в гримирането или си с голям опит и сръчност, най-важно е добре да овладееш техниките за гримиране които ти помагат да акцентираш върху красивите си черти. Голям брой момичета се стараят да използват колкото е възможно повече продукти които да им гарантират създаване на ефектна визия. Но за красива визия не винаги са ти нужни голям брой продукти. Известните гримьори твърдят че трябва да следиш само 3 стъпки за да овладееш една по-различна от всички които си използвала до сега техника. И да останеш въодушевена!
 

Първа стъпка

Нанасянето на подходяща основа върху клепачите е задължително. Тя ще улесни нанасянето на сенките а цветът им става по-интензивен. С помощта на четка вземи обилно количество черни сенки и в началото на клепача нанеси дебела линия под формата на криле. Важно е краят на чертата да бъде в близост до веждите.

Втора стъпка

Използвай широка четка за разнасяне, с която да нанесеш черна сенка върху вече оформеното котешко око.

Трета стъпка

 

Сега е време да нанесеш оранжеви или сенки в телесен нюанс. Нанеси сенките в близост до линията на предварително нанесените черни сенки, като използваш плоска четка.

Вземи отново пухкавата четка за да слееш добре цветовете. След това нанеси оранжевите сенки под черните, така че цветовете да се припокриват. Като финален щрих, нанеси малко количество хайлайтър във вътрешните ъгли на окото и в областта под веждите.

Повече за: Монохромен грим за есента

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...