Направи уникален коктейл от спирали

За обем, за дължина, плътност, за извити мигли, водоустойчива, с ефект на ветрило...Постоянно се питаме коя е най-добрата спирала. Изборът на подходяща за вас спирала често може да се превърне в кошмар.

Знаеш че винаги можеш да се довериш на старата спирала която определено си върши работата. Или пък да пробваш някоя нова, която обещава още по-добри резултати. Но не винаги сес стремиш към един и същ резултат, нали?

Имаме интересно предложение: Да комбинираш две спирали. Защо не? Например, твоята спирала която ежедневно използваш, и една нова, подсилваща миглите.

Можеш да имаш всичко!
 

Спирала осигуряваща естествен вид на миглите, леко подчертаваща красотата им е изключително решение за ежедневно използване. За създаване на вечерен, по-забележим грим, можеш да подсилиш ефекта като добавиш един слой спирала за обем. Ако миглите ти са твърде редки, този коктейл е твоята печеливша комбинация.

Ако природата те е дарила с гъсти мигли, ти наистина си голяма щастливка. Имаш нужда само от продукт който ще успее да подреди миглите много добре. За тази цел използвай спирала с твърда четчица. За още по-силен акцент върху очите, нанеси допълнителен слой удължаваща миглите спирала, и то само върху върхчетата на миглите.

Страхотен ефект прави и съчетанието от спирала за извиване на миглите и спирала за удължаване. Нанесени в тази последователност, двете спирали отварят погледа и правят очите неустоимо красиви.

Стъпка по стъпка
 


Каква е тайната на коктейла от спирали? Да знаеш кога трябва да изчакаш преди нанасяне на втория слой, а кога трябва да действаш веднага. Коя от техниките за нанасяне е най-подходяща за теб, зависи изцяло от миглите ти. Пробвай и тествай за да разбереш правилния начин за нанасяне. При първия вариант нанеси един слой спирала и изчакай да изсъхне добре преди да започнеш с нанасяне на спирала. При втория вариант, двете спирали се нанасят без чакане за изсъхване.

Готова на всичко

Днес имаш нужда от допълнителна устойчивост, а твоята любима спирала не се предлага във водоустойчив вариант? Има решение – нанасяш свята любима спирала, и след нея нанасяш един пласт някоя друга, водоустойчива. По този начин, водоустойчивата спирала запазва ефекта на любимата ти спирала но и придава устойчивост и дълготрайност. Питаш се колко трудно е да премахнеш този коктейл от миглите си? Не е трудно, повярвай ни. Използвай дегримиращо средство което съдържа подхранващи съставки и ще останеш очарована от резултата. Нашето предложение е да използваш мицеларна вода за премахване на този страхотен коктейл.

Играй с цветовете
 


Как не си се сетила досега? Комбинирай спирали и покрий миглите си с два различни цвята. Предлагаме ти да пробваш коктейла от черна и кафява спирала, придаваща изключително нежен и зитънчен вид на миглите, подходящ за ежедневен грим. За вечерен грим или специално събитие – комбинирай червена, синя, зелена спирала...играй с цветовете и бъди уникална.

Най-накрая открихме отговора на въпроса коя е най-добрата спирала. Не една а две!

Повече за:Дръзко-черни мигли

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции в гримирането директно от Париж

От столицата на модата пристигат слухове за най-новите тенденции в гримирането...