Нюанси за тъмнокосите красавици

Макар твърдението, че мъжете не могат да устоят на блондинките, ние вярваме, че огнените брюнетки са също толкова очарователни и секси, които и русокосите представителки на нежния пол. Смятаме, че имаме пълното право да благодарим на тъмнокоските за много от най-актуалните тенценции в макиажа в момента, като например – тъмните червила и златисто-кафявите сенки. Ето и няколко актуални нюанса, които да изберат брюнетките, за да са сигурни, че подхождат на косата им и, разбира се, на стила им.

Кафяво


Напоследък тъкмо кафявото червило категорично се завърна на дневен ред. Първо го забелязахме на устните на красивите модели, които уверено се разхождат по котешките пътеки на модните столици, а вече нюансът завладява и любимите ни макиаж брандове. Кафявото перфектно приляга на брюнетките като омекотява лицето и някак естествено синхронизира с цвета на кожата. Кафявото червило е достатъчно дискретно и в същото време категорично, за да привлече погледи и да събере аплодисментите за теб. Ако търсиш по-натурален ефект избери по-бледо кафяво, ако искаш да се отличаваш – заложи на по-тъмен тон с матов ефект.

Червено


Класическото червено е един от най-популярните цветове в макиаж вселената. То често се смята за цвят по-подходящ за блондинките, но ние бурно ще възразим. Всички тенденции този сезон сочат, че клишетата не са на мода, затова си набави червено червило, което перфектно да контрастира на тъмната ти коса. Това е цветът, който ще извади на бял свят истинската ти страст. Червеното е огън и темперамент, точно с тези думи бихме описали и тъмнокосите хубавици.

Повече за: Цветовете, които те описват

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Неправилно гримиране и как да го избегнеш

За да изглежда гримът ти безупречно са нужни много знание, практика, но и грешки! Ние ще ти помогнем да разпознаеш и избегнеш някои от най-честите кло...