Нанасяне на фон дьо тен за работен ден и вечерно излизане

 


Неформална визия

Дневният грим е майсторска работа, която не всеки владее. Той е деликатен, но категоричен, незабележим, но работещ в полза на добрите черти на лицето. Като за начало, основа на добрия грим е винаги фон дьо тенът. Този продукт, използван добре и с мярка, може да направи макиажа на всяка жена прекрасен. Като за начало за дневната визия, която искаш да постигнеш заложи на лек фон дьо тен, чиято покривност е добра, но в същото време дава възможност на кожата ти да диша.


За интензивните дни, когато бързаме за работни срещи и лични ангажименти, ти препоръчваме да се насочиш към продукт, който оставя матов ефект върху кожата ти. Така ще елиминираш възможността да забележиш неприятни отблясъци на лицето ти предизвикани от омазняването на т-зоната, което е често наблюдавано при много представителки на нежния пол.

Формална визия

Обикновено елегантните събития, които посещаваме или срещите с любимите хора в изискан ресторант са свързани с много усилия по отношение на макиажа. Гримът, който се възприема като подходящ за вечерна визия е малко по-тежък и плътен, но изпипан до съвършенство.

 

За случаите, в които искаме да впечатлим всички е добре да използваме покривен фон дьо тен, който да изравни тена на лицето ни само след нанасянето на един тънък слой. Такива фон дьо тени, макар и покривни са много щадящи за кожата, което  ги прави перфектен избор за теб ако си истински отдадена на внимателното третиране на лицето ти. Правилният продукт може да бъде под формата на мус. Мус фон дьо тените прикриват несъвършенствата на лицето и правят кожата да изглежда гладка като кадифе.

Повече за: От дневна към hot night грим визия в само 6 стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Fit Me Matte

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , официален грим, фон дьо тен , дневен грим

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции: Любимите ни гримове за месец април

Всеки козметичен бранд се старае да следи тенденциите, както тези които тепърва се зараждат така и тези които вече са завладяли световната сцена...