На пазар за перфектното червило

 


Понякога покупката на най-малкото нещо може да се окаже предизвикателство, затова на тези редове решихме да обърнем внимание на красавиците, които искат максимално да се улеснят, когато излязат на пазар за ново червило. Наглед малки и прости съвети могат да ти помогнат да се сдобиеш с това, от което се нуждаеш. Следвай ни!

Меките устни

Първото и най-важното, според нас поне, е когато отиваш на пазар за червило да си с красиви и подхранени устни. Не защото ще пробваш червилата директно върху тях, а защото, когато се прибереш у дома с твоето червило, то ще стои прекрасно само ако устните ти са меки и красиви. Тоест, ако имаш напукани устни, остави покупките  за по-нататък и дай време на усмивката ти да се възстанови с помощта на балсами и скрабове.

Пазар според сезона

Бихме препоръчали на всички представителки на нежния пол да пазаруват червило според сезона. Какво имаме предвид ли? Когато е студено устните често изсъхват много по-лесно, а напуканите устни не работят за нашата красива визия, затова трябва да се събобразим с метерологичните условия. През студените дни е добре да не посягаш към червила с твърде матови формули. За да предпазиш устните си от изсъхване се насочи към кремообразни матови предложения. През лятото пък можеш да експериментираш, както си пожелаеш с цветове и текстури.

Прецени какво търсиш


Много е важно да знаеш какво искаш, за да можеш да си набавиш правилния за теб продукт, а не да се окаже, че си пръснала пари за червило, което не задоволява нуждите ти. Ако, например, търсиш продукт, който да използваш по време на важно събитие – се насочи към червилата с дълготрайни формули, които няма да се изтрият след всяко отпиване от чашата с вино. Ако пък искаш нещо по-непретенциозно, което да носиш в чантата си, можеш да заложиш на гланц или формула с хидратиращи качества. Не забравяй, че първата стъпка към правилния избор е добрата преценка.

Пробвай, пробвай, пробвай

Когато вече си пред бюти щанда можеш да се развихриш. Много често големите магазини са осветени с помощта на луминисцентни лампи, които пък не са добър „съветник“, когато избираме макиаж. Затова направи колкото опита искаш с червила по ръката и намери най-близкия до теб прозорец. Там ще успееш най-добре да прецениш дали цветът е твоят и дали ти допада плътността му.

Повече за: Как да носиш пурпурно червило?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденция Еуфория

Ако си успяла да видиш визията еуфория в профилите на известните личности и искаш да ги копираш, тогава най-важното е овладееш техниката за нанасяне н...