Най-новият трик за откриване на подходящ цвят червило by @makeupbuthow

Лутането в търсене на подходящ цвят червило, което да подхожда на нашата кожа и подтон свърши. Вече не е нужно да се чудите дали идеалното телесно или “нюд” червило за вас е цвят праскова, бледо розово или пък бежово – просто погледнете под блузата си за да разберете!

Най-новият трик в света на козметиката гласи, че перфектния нюанс червило за всяка жена е идентичен с този на цвета на зърната и.

Налудничаво или истина?

tehnika za otkrivane na cviat

Това откритие идва от експертите на токшоуто “Doctors по американската телевизия NBC като след това предизвиква много шум и се превръща в тенденция.

Досега гримьорите съветваха да се спрем на един тон по-тъмен или един тон по-светъл нюанс от този на кожата ни и устните ни за най-добри резултати. Ако ползваме червило със същия цвят както този на кожата ни ще изглеждаме прекалено бледи и устните няма да се отличават от лицето ни, затова и теорията със зърната звучи логично.

eli nova tehnika

Color Sensational Velvet Beige 630

Бихте ли я пробвали или ви се струва прекалено странна?

Ели

Свързани теми: червило, тенденция, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това е червило, което няма да се размаже по предпазната маска

През цялата история червилата се считат за символ на красотата, чрез който жените разкрасяват устните си, подчертават усмивките и от който черпят само...