Най-новият тренд – изцапаните очи

Толкова много сме писали и говорили за опушените очи, че вече дори не можем да си спомним всички материали изписани по темата. Но този, този е малко по-различен...

Бунтарската визия отново е на мода

През новия сезон бунтарската визия отново ще е на мода и погледът ще е е главно действащо лице. Грим майсторите описват най-популярната тенденция в макиажа като тренда на изцапаните очи. Той се характерзира с много силни линии, както над горния, така и над долния клепач, които напомнят на техниката на опушените очи, но и се различават от нея заради липсата на дефиниция. Изцапаните очи се постигат най-често със сенки в черно-сивата гама, но ефектът им е постижим и с мек молив за очи, който лесно да се нанася и още по-лесно да се размазва. Тази техника за подчертаване на погледа не изсква особени умения в поставянето на сенки и това подсказва самото и име. Изцапаните очи не трябва да са прецизно гримирани, те трябва да изглеждат грубо докоснати с продуктите, но, разбира се, трябва да се следва особена симетрия, за да изглеждат и двете еднакво гримирани в своята неправилност. Можеш да нансяш сенките или да размазваш молива, както с апликатор, така и с четка или пръсти. Няма от какво да се притесняваш, защото грешките са позволени.

Покажи че си дива и страстна

Изцапаният тренд позволява да бъде обект на експерименти, като в тях може да включим брокат и смесване на различни подтонове, които да комплиментират черното или тъмносивото – градивните цветове на този макиаж тренд. Вярно е, че тази тенденция не е сред най-подходящите за дневни приключения, но вечерната визия е повече от идеална, за да покаже на останалите около теб, не само че си в крак с тенденциите, но и че си дива и страстна, точно като грима ти.

Повече за: Новата тенденция – подчертайте очите и устните си

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Color Riche La Palette Ombre

  • L’Oréal Paris Superliner Tattoo Signature

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи се да се гримираш като професионалист: основа и контуриране

След като ти представихме основните неща в увода в професионалното гримиране, продължаваме с първата лекция...