Най-новата тенденция – “Cushion” фон дьо тен. Какво представлява? by @makeupbuthow

“Cushion фон дьо тен-ите са най-новите продукти, които напоследък завземат света на козметиката. Иновативен продукт или не? Какво представлява?

ели фон дьо тен

Въпреки, че този тип продукти тъкмо навлизат на пазара в Европа и Америка, те всъщност не са нещо ново за Азия. “Cushion” фон дьо тен-ът произлиза от Южна Кореа и от 2008 година насам е абсолютен хит при тях.

Какво представлява?

ели фон дьо тен 2

Тези малки, компактни опаковки крият в себе си пореста гъба, напоена в лек ББ, СС крем или пък по-покривен фон дьо тен. Всяка опаковка има капаче, което предпазва гъбата и продукта от изсушаване и замърсяване, а пък включеният апликатор прави нанасянето лесно и бързо. Такъв тип опаковка е много лека и удобна за вземане в дамската чанта за освежаване на грима през деня (плюс добавяне на допълнителна защита от слънцето). Този тип продукти са създадени за постигане на възможно най-натурален и сияен вид на кожата. Включеният слънцезащитен фактор също прави продуктите идеални за ежедневна употреба, тъй като предпазват кожата от вредните слънчеви лъчи. Покритието е въпрос на избор – изглежда като истинска кожа, но същевременно се наслоява с лекота за да прикрие несъвършенствата.

Нанасяне

ели фон дьо тен 3

Нанасянето на фон дьо тен никога не е било по-лесно. Можете да използвате приложеният апликатор, който е удобен и лесен за употреба, тъй като с леки потупващи движения се постига натурален ефект върху кожата. Ако пък желаете да поддържате продукта по-хигиеничен – съветвам да измивате гъбата апликатор след всяка употреба за да не замърсявате продукта. Можете и да ползвате чиста четка от изкуствен косъм или гъба тип бютиблендър.

Повече за: Магията на L’Oreal Paris

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ще е то помада за вежди? by @makeupbuthow

С какво се отличава този нов тип продукт и как да го използваме?...