Най-големите грим тенденции за 2018-а

Нова година, нов късмет и нови тенденции. Както по отношение на дрехите и косата ти, така и по отношение на макижа, новата 2018-а е приготвила своите най-хитови трендове, които трябва да следваме. Те са неочаквани, пъстри, те са точно като всяка нова година – изпълнени с вълнение…

Дефиниция за блясък​


За изненада на много почитателки на броката, тази година той се оттегля от сцената, за да направи място на кристалчетата. Това показаха всички ревюта, които освен последните течения в модата, ни засипват и с последните макиаж хитове. Според топ гримьорите – кристалчетата и перличките залепени по лицето като акцент към гирма ни ще са най-страхотният и свеж тренд в грима през тази година. Подходящ за по-ексцентричните жени, той обещава истинско забавление, както докато го създаваме, така и докато го носим.

Всичко е златно и розово


Хайлайтърте имаха своя много сериозен момент през изминалите 12 месеца, но и през предстоящите няма да се оттеглят от светлините на прожекторите. Те отново ще се заявят като най-важна част от дамския бюти несесер, но този път ще трябва да са обагрени в… златно и розово. Да, златистите хайлайтъри, както и нетипичните такива оцветени в най-женския цвят,  ще са навсякъде тази година нанесени така, че всикчи да ги виждат. Деликатността не е присъща на 2018-а.

Добре заоблено


Класическите котешки очи получават нова дефиниция от макиаж майсторите през годината на жълтото куче. Техните остри крайчета вече трябва да са заоблени. Да, заоблена очна линия е тренд, който ще виждаме все по често по кориците на най-големите модни списания в света. Звучи странно, знаем, но всъщност придава мекота на погледа.

Метални устни


Да, при червилата тази година има само една тенденция, която обаче е като за 10. Металните устни ще са толкова нашумели, че дори и да не ти се струват подходящи за всеки повод, ще свикнеш с тях сякаш винаги са били наоколо. Козметичните брандове, разбира се, в крак с тенденциите, вече имат предложения за почитателките на макиажа, които изобилстват от нюанси. Розов металик, златен металик, червен металик… въобще всичко трябва да завършва на металик.

Атака в черно


Очната линия тази година ще е актуална само ако е… мега драматична. Тенденцията напомня начина, по който жените от Изтока рисуват очите си – целите, но трябва да добавим, че трябва да опишем погледа още по-категорично. Дебелите линии ще са белег за добри познания в областта на макиаж тенденциите, така че недей да си пестиш очната линия.

Повече за: Мега трендове в макиажа от миналата година

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Extravaganza

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим по френски: L’Oreal Paris x Isabel Marant

Хората от козметичния гигант L’Oreal Париж създават нещо точно за теб. Те обединяват усилията си с една от най-известните дизайнерки, французойката Из...