Най-големите грешки при контурирането

Контурирането е нож с две остриета, който може да бъде наше силно оръжие или да унищожи красивата ни визия много бързо. Ако не си добре подготвена да скулптурираш лицето си, то по-добре да прочетеш следващите редове, на които представяме най-често срещаните грешки.​
 

Ах, този бронзант...

Той придава очарователно излъчване на скулите ни и описва перфектно челюстта, за да направи лицето да изглежда по-слабо. Ако обаче не разнесеш добре продукта, за да се слее с тона на лицето, то ще се окажеш с две кафеви черти на скулите и две на челюстта... Колко грозно е това?!

Прекалените тъмни кръгове

Контурирането е перфектно, за да скрием тъмните кръгове под очите си. Просто трябва много да внимаваш, когато нанасяш светлия тон под очите, за да не се окаже, че вместо да скриеш тъмните кръгове си създала два нови – много светли и напълно не в синхрон с цялостния ти макиаж.

Твърде много руж

Светлите дами обичат да носят руж, с него те подчертават скулите си и им придават закачлив вид. Опасно е обаче ако прекалиш с нанасянето на розовия продукт, а това е много лесно ако не се гримираш на дневна светлина. Винаги нанасяй ружа си близо до прозореца, например, за да можеш да придобиеш реална представа и да не излезеш от дома си с бузи червени като на клоун.

Не смесваш добре

Една от основните грешки при контурирането е, когато за финал нанасяш хайлайтър над бронзъра. Принципно това е страхотна идея, но не и ако не успееш да смесиш добре продуктите. Хайлайтърът може да се окаже враг на красивия контуринг ако нямаш правилния продукт и правилната четка, създадена, така че да разнася и смесва блясъка с тъмните частици на бронзъра.

Повече за: Контурирай правилно!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион...