Най-добрите съвети за най-добри резултати. 10 грим трика, които всяка жена трябва да знае (първа част)

#10 За по-дълги и плътни мигли

За да съблазните с погледа си, използвайте две спирали!

Най-напред нанесете спирала, която ще придаде обем на миглите (най-добре е да изпозлвате спирала с по-дебела четка), а след това спирала за удължаване на миглите.

#9 Без размазване

Ако ви се случвало да сгрешите в нанасянето на очната линия, почиствате целия грим и нанасяте отново, този съвет е за вас:

 

Със сигурност,  майка ви или баба ви са ви съветвали да почиствате остатъците от очна линия или спирала с клечки за уши. Да, това наистина е много добър съвет, но няма да успеете ако забравите да потопите клечката в хидратиращ крем.

#8 Естествена руменина

Ако все още не сте намерили подходящ руж, тогава леко щипнете бузата си, а върху другата буза нанесете избрания руж. Ако цветовете на бузите си съвпадат, вие сте намерили перфектния руж.

#7 Съвършенни вежди без болка

Колкото и да сте сръчни, скубането на веждите все още ви е болезнено? Ескпертите съветват - 90 минути преди скубане, вземете Ибупрофен който намалява болката и редуцира зачервяването и подуването. Също така, за по-малко болка, оформяйте веждите си след топла баня.

 

Повече за: 5 стъпки за постигане на перфектните вежди

#6 За съвършенно лице

Ако имате мазна кожа на лицето а праймерът ви е свършил, преди нанасяне на компактна пудра, нанесете малко база за грим.

Повече за: Трикове за красота, които трябва да опитате още днес

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, руж , пудра, контуриране , устни, тенденция, тенденция, стил , вежди

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Ако и на теб ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тези ...