Най-добрите макиаж подаръци

Кой не обича подаръците? Когато говорим за жени, те са още по-желани, по-очаквани и по-ценени, защото, убедени сме, няма представителка на нежния пол, която не обича изненадите. Един от сигурните начини да зарадваш най-добрата си приятелка, роднина или колежка, която обожаваш, е да и подариш козметичен продукт, който освен красив ще е практичен и ще работи за визията на твоята любима красавица. Внимателно подбрахме три, които са много подходящи за различните темпераменти и различните желания на красавиците, на които ще ги подариш. Ето ги и тях...

За експериментаторката​​


Прелестните сенки са подарък, който би паснал перфектно на личност, която обича да експериментира, която не се ограничава и обича да се променя като хамелеон според ситуацията. Сенките за очи на Maybelline идват в няколко изключително задоволителни палитри за любителите на многообразието. The Rock NUDES, The 24k NUDES, The Blushed NUDES  и The NUDES ще задоволят желанията и на най-претенциозните. Всяка палитра съдържа 12 цвята, които са перфектни, както за съчетаване, така и за самостоятелно използване. Нюансите са подбрани така, че да впечатлят всички макиаж почитателки.

За фаталната приятелка


Сексапила на една жена често се свързва с погледа и, с неговото изражение и неговия макиаж. От него главна част са миглите, които, колкото по-обемни и черни са... толкова по-добре и по-секси. Подари спирала и няма как да сгрешиш... коя красавица не обича спирала? Lash Sensational Mascara на Maybelline е продукт, който прави очите изразителни. Тази спирала разделя всяко косъмче като го покрива с прелестно черен цвят и не предизвиква слепване.

Подарък за класическите момичета


Моливът за устни е част от грим несесера на красавицте, които обичат сигурните пътища към желаната макиаж визия. Ако и твоята близка приятелка е от тях й подари молив в nude гамата, който да може да бъде приложен във всяка ситуация, което го прави идеален. Освен, че заема почти никакво място в чантата, моливът за устни е този продукт, който осигурява нужната издръжливост на червилото. Подарък, който няма как да бъде приет равнодушно!

Повече за: Каква козметика да изберем за подарък? by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

 • https://remedium.bg/eyeshadows/maybelline-the-nudes-palette.html

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Color Sensational Sweet Pink

 • Maybelline Lash Sensational Full Fun Effect

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион...