Най-добрите комбинации сенки за очи

Мислим, че никога няма да ни омръзне да слушаме за грима и неговите многообразни продукти и превъплъщения. На тези редове ще направим любимото ни – да ти разкажем какво ни сподели макиаж гуруто Емили Оливър за най-актуалните и интересни комбинации от сенки за очи.  Червено, жълто, розово, зелено, синьо и оранжево, може би ти звучат като прекалено експериментални за тази зона на лицето, но гримьорката от Лос Анджелис вярва, че именно те дават безброй много възможности за интересен макиаж. Наслади се на любимите и комбинации от цветове за очите и ги изпробвай... задължително!

Златно и кафяво


Класическо дуо в света на сенките за очи, перфектно за създаване на опушен грим, който е лек, но много красив и ефирен. Емили те съветва да започнеш да създаваш макиажа на очите ти преди да си нанесла фон дьо тен, така всяка паднала частичка от сенките ще може да бъде изчистена без големи драми.

Кремаво и тъмнокафяво


Заложи на матови сенки за очи, които са с много покривна формула. Тази комбинация подхожда на абсолютно всеки аутфит и абсолютно всяка ситуация. Тъмнокафявото може да се използва за драматично скулптуриране на окото или за нежното му оформяне, така че да изглежда по-голямо, а погледът по-мек. Няма дори да споменаваме, че тази двойка сенки е може би най-лесната за откриване на пазара.

Тъмнооранжево и войнишко синьо


Оранжевото е цветът, от който се нуждаеш ако искаш да откроиш макиажа на очите ти. То ще създаде уникално красив контраст в комбинация със синьото и в същото време двата цвята ще докажат, че си изключително в крак с последните грим трендове от модния подиум. Нанеси оранжевото по клепача ти, като го разнесеш внимателно, а синьото позиционирай, където обикновено нанасяш очната си линия. За него използвай ъглова и по-твърда четка. Така резултът ще е много прецизно нанесени сенки в близост до клепача.

Розово и цвят шампанско


Изключително женствена комбинация, розовото и шампанското са идеални за тези представителки на нежния пол, които обичат да са ослепителни по много секси и в същото време деликатен начин. Нанеси сенките в цвят шампанско по клепача до неговата сгъвка и в средата „докосни“ окото с розовите сенки. Разнеси и смеси добре цветовете за безупречен краен резултат.

Повече за: Как да смесваш сенките като професионалист

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за паднали клепачи

Правилните съвети правят гримирането на паднали клепачи значително по-лесно...