Най-добрият макиаж за офиса

Офисът е особена среда, която изисква от теб премереност, но в същото време е добре да можеш да покажеш и своята индивидуалност, с която да блеснеш пред останалите. Визията и особено макиажът ти са от голямо значение за твоето преставяне на работното място, защото впечатлението, което оставяш у другите е от ключово значение. Много представителки на нежния пол, които обичат силния грим смятат, че работата не е място, което може да им даде шанс да се изявят като страхотни макиаж майстори, но истинста е, че можем да бъдем ужасно красиви и в една по-сериозна среда, която предполага сдържаност.  Помолихме любимите ни гримьори да ни кажат, коя според тях е най-адекватната и лесна макиаж визия, която да ни донесе аплодисментите на колегите и да ни кара да се чувстваме истински красиви. Ето какво ни казаха те...

Натурален грим


Стреми се към постигане на натурално излъчване на грима ти. Поради факта, че ще прекараш 8 и повече часа в работна среда е добре да започнеш с основа, която да задържи фон дьо тена и пура ти максимално дълго в добро състояние. Трябва да осъзнаеш, колко е важен този продукт особено за работните дни, защото всяка красавица може да фиксира грима си с помощта на пудра в офиса, но фиксирането на фон дьо тена е почти невъзможно. Тук идва мястото на базата, която да го запази.

Изразителни очи


Те ща са перфектното ти оръжие в офиса, защото ще те отличават от другите и ще провокират хората да те гледат право в тях, когато им говориш, а това е много важно за професионалния етикет. За да постигнеш изразителни очи, които в същото време са непрекалени и изглеждат нежно, ти предлагаме пред себе си да имаш само спирала за обем и палитра от сенки. Тя трябва да е решена в естествените нюанси на бежовото, кафявото и златистото. Чрез тях можеш да създадеш дълбочина на окото, да го направиш визуално по-голямо или да издължиш формата му. Като цяло мисли за тези сенки като черните сенки, с които създава опушен грим и направи същото с много по-леки и меки цветове. Не прекалявай със сенките и не ги нанасяй до линията на веждите, това е абсолютно недопустимо за макиажа в офисната среда.

Нежно червило


За успешната комуникация усмивката, също както очите, е изключително важна. Следвайки логиката да не прекаляваме по никакъв начин с грима, трябва да знаем, че червилото трябва да е леко, най-добре матово, както и в някои от многобройните nude вариации. Тези цветове са най-добре приети от околните и най-често се смятат за естествени и ненатрапчиви.

Всичко под ръка

Стресът, непрестанните срещи, дори климатиците в офисите могат да карат кожата ти да отделя излишен себум и това да прави т-зоната ти отчайващо лъскава. За такива моменти ти трябва пудна под ръка. Предалгаме ти да дублираш, както пудрата, която използваш всеки ден, така и червилото ти и да оставиш продуктите в работното шкафче, за да може да поправяш грима си във всеки един момент, в които почувстваш дори лека несигурност. Да, увереността е най-важният коз на работното място и макиажът има много общо с нея.

Повече за: Правила за грим в офиса by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris True Match Foundation

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris La Palette Smoky

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Графична очна линия – отново на мода

Пролетта е най-подходящото време за промени както в живота, така и в грима. Ако първото нещо, което ит идва наум са пастелни цветове, романтична и неж...