Най-добрият грим за сини очи

Гримирането не е чак толкова комплексен процес и не отнема много време, труд и усилия. Но, трябва да знаете какви цветове ви подхождат най-много и с кой нюанс ще постигнете желаната съвършена визия.

Лилави нюанси

лилави нюанси

Лилавите нюанси наистина са много подходящи за жени със сини очи. Екпериментирайки с различни нюанси на лилавото, жените със сини очи могат да създадът различни стилове еднакво подходящи както за дневен така и за вечерен вариант. Не избягвайте сенки с кремообразна формула – перлената текстура ще придаде нежен и изтънчен вид на цялата ви визия.

Топли нюанси

топли нюанси

Жените със сини, освен на лилавите нюанси, трябва да заложат на златисти и медови нюанси, които по неповторим начин придават мекота и топлина на погледа.

Smokey

опушен грим барбара палвин

За визуално увеличаване на очите, можете да смесвате сенки в тъмни и светли нюанси. Опушеният грим е идеално решение за вечерен вариант. Освен сенките, използвайте очна линия в същ нюанс, която ще нанесете само върху външния ъгъл на клепача.

Повече за: Грим продукти в които си струва да инвестирате

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грим като на червения килим – стани звезда!

Тя се е появила на подиумите на почти всички известни модни марки, украсява кориците на многобройни реномирани списания, дори се появява и в някои кли...