Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

Сухата кожа е много често срещан проблем при голям брой представителки на нежния пол. Тя причинява неудобство всеки път, когато нанасяме грима си и по този начин визията на лицето ни рефлектира върху самочувствието ни.

Грижещ за кожата се фон дьо тен


Често фон дьо тенът е най-проблемният продукт от макиаж гамата, защото не много брандове създават фон дьо тени, които освен временно да прикриват несъвършенствата, да се грижат за нуждите на кожата. В непрестнното си търсене и стремеж да ти показваме най-добрите грим находки, в чиито качества искрено вярваме, стигнахме до продукт, който бихме определили като топ фон дьо тен за суха кожа.

Приляга перфектно 

True Match Foundation на L’Oreal Paris е идеалният избор за всички красавици със суха кожа, защото фон дьо тенът предпазва кожата от образуване на допълнителен себум. По този начин няма инвазивно да предизвикваш омазняване на сухата си кожа, в същото време True Match Foundation ще й даде нужната хидратация. Продуктът приляга перфектно на кожата, като се адаптира към нюанса и. На българския пазар фон дьо тенът се предлага в 7 различни цветови опции, а в някои места по света може да бъде намерен в още по-широка гама – 24 нюанса.

Добре хидратирана и блестяща кожа


За да имаш безупречно лице по-дълго през деня и вечерта първо нанеси основа за грим, която да осигури на фон дьо тена нужната база и да му позволи да покаже най-добрите си качества. След това продължи с True Match Foundation като внимавай да не прекалиш с количеството като избягваш и зоната на клепачите. Ще забележиш как този продукт действа на кожата ти по точния начин и от суха, тя изглежда добре хидратирана и блестяща.

Повече за: 6 грешки при нанасяне на фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за Хелоуин I част

С малко воля, усилия и правилните козметични продукти сама можеш да постигнеш нещо невероятно, което да впечатли всички! Представяме ти четири феномен...