Най-добри грим подаръци за празниците

1. Мини грим палитра


Грим палитрата може да съдържа всичко от което се нуждае жената за гримиране. Сенки за очи, руж, гланцове – само са част от палитрата която направо ще въодушеви всяка една жена. Предимството на палитрите е в това че са налични във всеки козметичен магазин. Може да избирате между палитри съдържащи и руж и сенки, или пък такива които съдържат само сенки за очи.

2. Четки за грим


Сред най-интересните теми свързани с грим несъмнено са четките за грим. За разлика от пудрата, която не се препоръчва за подарък, четките за грим ще развеселят всяка жена и са универсален подарък подходящ за всички дами. Изберете между четка за нанасяне на руж, четка за сенки, четка за вежди и очна линия и тъй нататък. Също така, може да намерите и комплект четки от няколко броя (шест и повече).

3. Червило


Това е продукт с който със сигурност няма да сгрешите. Има едно просто правило – една жена никога няма достатъчно червила, затова – червилото като подарък е винаги печеливша комбинация. Когато става дума за подходящ нюнас, не се притеснявайте. Универсалният червен цвят подходжда на всяка жена, а nude нюансът е също избор с който няма да сгрешите.

Повече за: Празничен маникюр

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, устни, nude грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Несесер за пътуване: Необходимите за път грим продукти

Без значение дали ще се спреш на специален комплект за пътуване или на отделни продукти, в този случай козметиката трябва да бъде сведена на само най-...