Най-добрата комбинация

Макиажът, който те прави уверена и несломима пред каквито и да е препядствия е този, който започва с фон дьо тен и завършва с перфектната пудра. Тази комбинация  от двата продукта, които са в основата на всеки добър грим несесер, е може би най-важната в макиаж света. Ако искаш добър макиаж ти трябва добре изглеждаща кожа, а за нея ти трябва фон дьо тен и пудра, които си кореспондират и работят „ръка за ръка“.


Нашето дълго търсене и непрестанно изпробване на всевъзможни гримове и грим комбинации ни отведе до перфектната „двойка“ фон дьо тен  и пудра, които обещават да направят кожата ти кадифено гладка и да се задържат на нея максимално дълго в перфектно състояние.

Фон дьо тенът Maybelline Superstay 24h

Със специалната си Micro-Flex технология, този продукт ще се задържи в безупречно състояние върху кожата ти до 24 часа. Maybelline SUPERSTAY 24H се нанася лесно и не оставя усещане за маска върху лицето ти. Той се грижи за кожата ти като оставя порите и да дишат спокойно.  Безпогрешната му способност да покрива всички несъвършенства го прави перфектният продукт, както за дневна, така и за вечерна визия.

Пудрата  Maybelline Superstay 24h

В комбинация със страхотния фон дьо тен, който ти представихме на горните редове, е време да ти разкрием и идеалната пудра, която  да завърши визията ти. Отново от серията Superstay 24h на козметичния гигант Maybelline, този продукт има матиращ ефект и е устойчив на пот, влага и допир, което го прави идеален за забързаните ти дни и бурните ти вечери.

Повече за: Съвети за блестяща кожа

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Superstay 24h

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Superstay 24h powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Николина Пишек готова за фестивала в Кан

Hе всеки има възможност да присъства лично и да се изкачи по известните стълби, но онова, което можем е да се гримираме като дамите на червения килим...