Мултитаскинг: Ружът

Гримът е най-добритят ни приятел, нали?

Често усещаме, че не можем да спрем да купуваме козметични продукти, дори когато вече имаме всичко. Понякога, когато излизаме от дома и слагаме грим несесера си в чантата ни той тежи адски много, защото старателнo побира всеки продукт нужен ни да постигнем страхотен макиаж.

Вече можеш да олекотиш чантата си, например, като махнеш сенките за очи от грим несесера си. Сега ще ти кажем защо това е страхотна идея...


Напоследък изключително нашумели са всички матови продукти – матови червила, матови фон дьо тени, матови сенки за очи. Още по-популярни са и палитрите с кафеникави нюанси, посредством които създаваме перфектния грим за очи. Нашето предложение е да извадиш палитрата със сенки от чантата си и да изпробваш малка техника, за която ни вдъхновиха любимите ни бюти блогърки.

Руж вместо сенки

С усмивка те ни съветват да използваме ружа си вместо сенки. Да, напълно възможно е и ще останеш очарована. Ружа е много издръжлив и с добра пигментация на цвета, която означава, че ще ти даде цветовото покритие, което харесваш. Освен това с добра четка за нанасяне на сенки можеш да поставиш ружа върху клепачите си толкова успешно, колкото и всички сенки за очи.
 

 

Естествено изглеждащ грим

Добрият руж обещава да не се събере в сгъвката на окото ти, както често се случва със сенките ни. Цветът на ружа ще скулптурира лицето ти по естествен начин без да оставя усещане, че си прекалила с грима върху клепачите. Той ще кореспондира с тона, който е върху скулите и по този начин ще оставиш впечатление в другите, че не си използвала почти никакъв тежък макиаж.
 


Играта със сенките на лицето ти е част от специалностите на ружа... довери му се за повече от една макиаж задачи.

Повече за: Необикновените нюанси руж

 

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible blush paint palette pink

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible blush paint palette amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Lash Sensational спирала: За прекрасен обем на миглите

Тази спирала впечатлява още откакто се появи на пазара. Може да не ти се вярва, но тя е любимият козметичен продукт на една от най-известните инфлуенс...