Мултимаскинг по твоя мярка

Мултимаскингът означава същевременно използване на повече маски и ни дава възможност за различен подход към отделните части на лицето. Всяка маска е създадена за да постигне различен ефект.

Точно затова, нашият избор са Pure Clay маските от глина на L'Oréal Paris, които максимално улесняват процеса на почистване на кожата.

Да се отървем от мърсотията


В Т-зоната се отделя повече себум и това води до повишено омазняване в тази част на лицето. Но коя маска трябва да избереш за Т-зоната?

Ако имаш комбинирана към мазна кожа, съветваме ти да нанесеш Pure Clay Purify маската в областта на челото и бузите. По този начин ще придадеш свежест на лицето, и кадифен матов вид.

Да възвърнем блясъка на кожата


Кожата ти е безжизнена и загубила естествената си бляскавост? Не се отчайвай! Използвай Pure Clay Glow маската, която мигновенно  освежава и озарява лицето. Нанеси маската върху челото и бузите и след само десет минути ще забележиш желания резултат.

Да почистим порите


Ако искаш да се отървеш от мъртвите кожни клетки, Pure Clay Exfo маската е решението. Обогатена с екстракт от червени водорасли, Pure Clay Exfo маската почиства порите с пилинг ефект, и оставя кожата кадифено мека и гладка. Нанеси маската върху челото, носа и брадичката.

Редовната употреба на Pure Clay маските ще направи лицето ти красиво и поддържано, сякаш току-що си излязла от салона за красота.

Повече за: 5 задължителни сутрешни ритуала за съвършена кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримове за всеки джоб

За пореден път развенчавам митовете, този път тези свързани със съотношението качество – цена. По-високата цена не означава автоматично и високо качес...