Монохромен грим за есента

Монохромният външен вид отдавна вече владее модната сцена, и видяхме много известни красавици в комбинации от едноцветни дрехи. След като тази тенденция ни е заляла изцяло, врме е да я пренесем в грима. Представяме ви няколко уникални „matchy-matchy“  визии, които няма как да не обикнете, защото когато съчетаем всички цветове – магията започва.

Конвенционален есенен шик

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Есента ни носи богата цветова гама, и дава възможност за различни „matchy-matchy“  съчетания. Въпреки всичко, класическият кафяв нюанс е просто незаменим. Ако решите да заложите на този нюанс, изберете продукти с матов ефект, които по-лесно се съчетават. Тъмните червила правят белоснежния цвят на зъбите ви да изпъкне на преден план, а кафявите нюанси върху клепачите ви дават възможност да експериметнирате с различни техники и стилове. За неустоима визия, съчетайте Maybelline New York Super Stay Matte Ink червило със сенките от The Nudes палитрата.

Ескплозия от цветове

 

A post shared by Ellie Dimitrova (@makeupbuthow) on


Монохромният грим не винаги трябва да е конвенционален. Ако предпочитате да експериментирате, препоръчваме ви да пробвате с хитовите винени нюанси. За да създадете красива монохромна визия, съчетайте цветовете на Maybelline New York The Burgundy Bar палитрата с Color Sensational Vivid Hot Lacquer червилата в същия нюанс.

Nude is good

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Освен че ви дава безброй възможности да създаване на ефектна no makeup визия, телсеният цвят е изключително подходящ и за сътворяване на красива „matchy-matchy“ визия. Изберете The Nudes палитрата на Maybelline, а устните си разкрасете с Matte Ink червило в телесен цвят. Двата продукта са със съща текстура, което ги прави идеални за съчетаване и страхотен краен резултат.

Повече за: Color Match: Как да съчетаете червилото и сенките за очи

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Lipstick Berry Boost

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  Поръчайте веднага
 • The Nudes Maybelline New York

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Burgundy Bar Palette

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило, устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хайлайтер: Грим звездата на новогодишната нощ!

Зa да бъдеш звездата на вечерта, трябва да се снабдиш със звездата на вечерта - хайлайтър! Той ще се погрижи за подчертаването на най-красивото нещо н...