Моливи за вежди - как да изберем правилния нюанс?

Цветът на молива трябва да съответства максимално на цвета на косата ти. Освен това, естественият цвят на кожата и очите са също изключително важни фактори.

Рижа коса

Момичета с рижа коса трябва да избират моливи в пепелни тонове, които ще придадат естествено излъчване на лицето им.

Кафява коса


Момичетата с кафява коса трябва да избират продукти в зависимост от наситеността на цвета на косата. Ако имаш светлокафява коса, избирай молив в тъмни нюанси, а ако косата ти е тъмнокафява, трябва да заложиш на по-светли продукти за вежди. Нашето предложение е L'Oreal Brow Artist помадата за вежди.

Черна коса

В случай че си сред чернокосите красавици, избирай внимателно молива с който ще подчертаеш красотата на веждите си. Черните нюанси ще придадат груб и неестествен вид за лицето ти, и затова избирай продукт в тъмнокафяв нюанс. За теб са подходящи продуктите от Brow Artist серията ​ в Ebony 106 нюанс.

Руса коса


Блондинките трябва да бъдат особено внимателни при избора на подходящ нюнас. Ако косата ти е светлоруса а кожата ти бледа, избирай продукт който съответства на най-тъмните части от косата ти. По този начин ефективно ще дефинираш веждите си и ще отвориш погледа. Използването на твърде светли нюанси върху веждите ти ще придаде изморен вид на лицето ти. Можеш да избереш продукт в нюансите Blonde 101, Warm blonde 102, или Dark blonde 103.

Повече за: Какво не знаем за продуктите за вежди?

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да почистиш четките си за гримиране

Спомняш ли си кога за последно почисти четките за грим...