Молив за устни вместо червило

Макиаж продуктът на всики продукти – червилото е така любимо на представителките на нежния пол, които обичат да се разкрасяват, дори когато слънцето навън е силно и горещо. През пролетта и лятото обаче червилото и неговата формула е податливо на разтичане и размазване заради високите градуси. Бас ловим, че и на теб ти се е случвало да извадиш от чантата си червило, за да го нанесеш докато си навън и то да е толкова меко, че да имаш чувството, че ще се разпадне.


За щастие това лято усмивката ти ще се радва на цвят благодарение на моливите за устни. Това ни съветват гримьорите на звездите, които изтъкват две основни преимущества в избора на молив за устни пред червило в горещите дни.

Дълготраен!

Заради особено популярната техника напоследък за очертаване на устните с молив, за да им придадем обем, всички козметични марки предлагат огромно разнообразие от цветове и текстури. Няма съмнение, че ще намериш нюанса на любимото си червило под формата на молив. Заради по-сухата формула на този продукт той е по-издръжлив отколкото червилото и няма шанс да се разтече по устните ти. По-кремообразните моливи са перфектни за създаването на омбре устни, а по-твърдите – за очертаване контура на усмивката.

Компактен!

Пролетта и лятото са сезони на движението – всички бързаме към следващото забавление, среща с приятели или пътешествие. През горещите дни тенденциите по отношение на аксесоарите казват: колкото по-малка е чантата, толкова по-добре. Моливът е перфектният избор за твоя грим несесер, защото не заема почти никакво място, побира се навсякъде и дори можем да вземем няколко, за да освежаваме грима си с различни цветове през целия ден.

Повече за: Трикове за нанасяне на молив за устни

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche 461

  • L'Oreal Paris Color Riche couture 747

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, устни

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо комплектът за грим е незаменим продукт

Настъпи времето на отпуските и пътешествията. Всички се опитват да вземат само най-основното, но ние жените винаги имаме нужда от още някоя грим дребо...