Модните правила, които вече не е нужно да се спазват

Модните тенденции се сменят, с тях също и модните правила. Съществуват обаче, няколко основни правила, които властват независимо от модните тенденции. Но, част от тях просто не е нужно вече да ги спазваме.

Спирала само върху горните мигли​

spirala gorni migli

....И само един вид спирала. Ескпертите съветват спиралата да се нанася и върху долните мигли. Започни с долните мигли, като използваш две различни спирали – една придаваща обем, а другата дължина на миглите ти.

Маникюр и педикюр в един цвят

Съчетаването на цветовете е един от начините за създаване на хармоничен вид, но понякога е добре да разчупим правилата! Ако имаш важна работна среща, разкраси ноктите си на ръцете  в нежен и неутрален цвят, докато цветовете на педикюра могат да бъдат във весели, наситени цветове.

Ежедневно миене на косата с шампоан

izmita kosa

Сигурно си вече чувала че, ежедневното шампониране на косата уврежда скалпа. Препоръчваме ти да направиш промени в грижата за косата си. Опитай да измиваш косата си само с вода и да пропускаш шампоана понякога. Също така, старай се да миеш косата си по-рядко и тя ще се омазнява по-малко.

Прекалено оскубани вежди

В модните тенденции формата на веждите също търпи промени. Но, вече отдавна отмина модата на прекалено тънките и оскубани вежди. Остави ги за известно време да израснат и да се уплътнят.

Деловият стил задължително трябва да е в неутрални тонове

delov grim

Да, гримът за делова среща трябва да е ненатрапчив и семпл, но това не означава че трябва да се откажеш от всички любими продукти. Малко количество руж или цветна спирала върху миглите могат да създадат чудеса!

Повече за: Стига вече!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи, руж , устни

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за Хелоуин I част

С малко воля, усилия и правилните козметични продукти сама можеш да постигнеш нещо невероятно, което да впечатли всички! Представяме ти четири феномен...