Модерни цветове на зимата за всеки повод

Както на модния подиум, така и на макиаж сцената, тази зима тенденциите са доста по-разчупени и доста по-нетипични за студените месеци. Майсторите на грима обещават, че ще си изключително модерна и неотразима ако забравиш за неутралните цветове и заложиш на лилавото и синьото, които са истински хит. В зависимост от интерпретацията те са подходящи за всеки повод – разходка с приятели, вечеря със семейството или шумно парти, а защо не и бизнес среща. Опитай ги, за да заявиш себе си...

Лилаво


Лилавото е предпочитан цвят през последните месеци, които виждаме почти навсякъде – върху устните, клепачите и ноктите на всички знаменитости, които с охота следим. Този цвят обещава да не слезе от пиедестала си, на който е издигнат от макиаж майсторите. Те са безкомпромисни по отношение на това какво е актуално и какво не и ние сляпо им вярваме.


Истината е, че този цвят може да те накара да се чувстваш като истинска звезда, като привлече погледите на околните. Той е подходящ за вечери с приятели навън, както и за неделните следобеди, които често преминават доста по-лежерно.

Синьо


За бизнес срещи и сериозни събития, които изискват твоето присъствие, бихме ти препоръчали синьото. Актуалният цвят е хващащ окото, но не е натрапчив, като ще направи очите ти изключително магнетични. Синьото е съсредоточено изцяло върху погледа ти – то е перфектният цвят за сенки, които да направят макиажа ти на работното място истински забавен, както и страхотна идея за синя спирала или синя очна линия, които да кореспондират с твоето парти настроение след натоварения ден в офиса.

Повече за: От дневна към hot night грим визия в само 6 стъпки

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция, зима, зимен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летни трендове на 2019: маслена кожа като най-голям makeup хит!

В менюто на световната makeup кухня се появи нов специалитет, който е толкова крехък, сочен и лъскав, че цяло лято никой няма да е в състояние да му у...