Модели на плажа

Каква е тяхната тайна? Задаваме си този въпрос всеки път, когато погледът ни спре на снимка на някой супермодел на плажа. Вглеждайки се в тези перфектни жени, като към образци за съвършенство, на всички ни се иска тайничко да приличаме на тях... толкова естествени и красиви на плажа. 
 

Дутцен Крус 

 

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


За перфектния си тен Дутцен Крус се грижи с безброй часове на плажа в компанията на семейството и приятелите си. Като отговорна майка, Дутцен вярва, че естествените продукти са най-доброто, което можеш да предложиш на децата ти в комбинация с козметичните брандове, на които се доверяваш най-силно.

 

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

За слънчевия си загар, Дутцен залага на кокосово масло. Нанася го винаги преди да се изложи на слънце, за да подхрани кожата си. То действа и като перфектния увлажнител, като ще те накара да забравиш за сухотата и дискомфорта. Кокосово масло е и най-добър приятел на всички красавици, които обичат да стават шоколадови възможно най-бързо.

Алесандра Амброзио 
 

Бразилката, която спира дъха ни всеки път, в който я видим, е още по-неотразима под горещите слънчеви лъчи. За разлика от Карли и Дутцен, Алесандра не тръгва никъде без слънцезащитния си лосион.

“Аз работя с външния си вид и ако кожата ми пострада застрашавам кариерата си и проектите, с които съм се захванала. Високият фактор е важен за мен особено, когато прекарвам часове наред на плажа в игри с децата“, споделя Алесандра в интервю.

 

Преди да се насочиш към любимия си курорт си набави лосион, чийто фактор да те защитава, докато излагаш кожата си под силните слънчеви лъчи.

Свързани теми: грим , известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сватбен грим – избор на гримьор

За да си сигурна в безупречността на сватбената си визия, съветваме те да се довериш на ръцете на професионалистите...