Мисия възможна: Намери правилния руж за твоята кожа

Малко руж и всичко е готово! Поне така ни казваха бабите ни, когато бяхме малки. Този магически продукт може да донесе много увереност на всяка красавица, но в същото време може и да развали деня ни, ако тонът му не е избран правилно. За да не допускаш грешки при подбирането на нюанса, който да нанесеш на скулите си, сме подготвили няколко съвета групирани в три категории спрямо цветовете кожа.

Светъл цвят на кожата


Красавиците, които се радват на порцеланова кожа, чийто цвят е като от разказите за принцесите – светла, трябва да се насочат към меките розови тонове. Те ще подчертаят цвета на кожата и ще го покажат по най-добрия начин. Не забравяй да нанасяш ружа изключително леко върху скулите си, за да избегнеш ефекта на клоуна. Когато кожата ти е доста светла трябва да си много деликатна с натиска, който оказваш върху четката докато нанасяш продукта.

Среден цвят на кожата


Почти сходно с представителките на нежния пол, които имат светла кожа, красавиците, чийто тон е среден на цвят трябва да заложат на светлото розово, както и на прасковените нюанси. Ако избереш по-тъмните разновидности на тези цветове рискуваш да създадеш твърде драматична визия, която няма да е в твоя полза. Специалистите по макиажа съветват да стоиш настрана от ружове, които съдържат под тон в синкавата гама. Можеш да видиш това на гърба на опаковката на продукта.

Тъмен цвят на кожата


Смуглите хубавици трябва да се насочат към по-наситени нюанси като червеникаво, оранжево, кафяво. Тези цветове ще скулптурират лицето ти и дори само с руж на скулите ще изглежда сякаш си се постарала за грима си. Ако си от момичетата с по-тъмен цвят на кожата не забравяй, че подчертаването на скулите с руж ще направи красотата ти по-екзотична и отличаваща се.

Повече за: Съвети за нанасяне на всеки цвят руж by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на професионалните гримьори: Грим за кръгло лице

За да се съобразим с тенденциите и да стесним лицето, често се налага да си служим с грим трикове. Гримирането на кръгло лице обхваща няколко стратеги...