Минималистичният грим отново е на мода

Много пъти сме казвали че в повечето случаи трябва да се приддържам към правилото „колкото по-малко, толкова по-добре“. Тенденциите отново потвърждават думите ни, и отново ще говорим за грим, който сякаш изобщо не съществува.

Контуриращи продукти, хайлайтъри, червила в ярки цветове, изкуствени мигли – остават изцяло зад нас.

Здрава кожа и разкошни вежди

Ако искаш да постигнеш този ефект, кожата ти трябва да изглежда здрава – нито прекалено мазна нито прекалено матова. С други думи казано, трябва да и осигуриш естествен завършек. Фон дьо тенът SuperStay 24h от Maybelline може да ти помогне в тази мисия. Избери нюанс според цвета на кожата ти.

минималистичният грим отново е на мода

Подчертай естествената си красота

Използвай коректор само за прикриване на тъмни кръгове и петна по кожата. Заложи на нюанс близък до този на фон дьо тена. Ако все пак искаш да стоплиш цялостната визия, можеш да използваш контуриращ продукт за лек и нежен ефект, който ще стои много натурално и красиво. Предлагаме ти Maybelline New York Master Sculpt палитрата, която ти дава възможност да подчертаеш по най-естествения начин чертите на лицето.

Плътни вежди

Ако не можеш да се похвалиш с гъсти, плътни вежди, можеш да опиташ техниката със сапун. Тази техника ти помага да създадеш илюзията за плътни и дебели вежди, благодарение на сапуна който фиксира косъмчетата. Натъркай четката за вежди със сапун, и след това ги разреши в посока нагоре. Накрая сложи молив за вежди и си готова.

Ако пък веждите ти са естествено плътни и красиви, тогава трябва само да подчертаеш красотата им с помощта на спирала за вежди. Заложи на Brow Fiber Filler спиралата от Maybelline New York, с която ще придаде плътност на беждите ти. С помощта на молив, запълни празните места между косъмчетата. Старай се да не натискаш твърде силно, за да изглеждат веждите ти максимално естествени а всяко косъмче да се откроява ясно.

Устни с лек блясък

На устните нанеси подхдоящ балсам за усни, който ще им придаде лек блясък за да изглеждат сочни и обемни. Това е, готова си да събереш аплодисментите.

Повече за: Монохромен грим за есента

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline SuperStay 24h Foundation

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Precise Fiber Filer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Master Sculpt

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Precise Micro Pencil

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , вежди, коректор

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Отговаряме на най-често задаваните въпроси относно грима

Докато някой не патентова идеята ни, ние решихме да влезем в ролята на твоя грим гуру!Представяме ти някои от най-често задаваните въпроси за грима...