Миксирай… Сиви сенки и червено червило!

Да съчетаваш гримовете е изкуство, точно като това на барманите, например, които ни опияняват със страхотните си миксове. Усетът кой цвят с кой стои добре е присъщ на най-добрите  на макиаж сцената, които този сезон се кълнат: най-актуалната комбинация е сивото и червеното. Сивото под формата на сенки, а червеното, разбира се, под формата на червило. Двата продукта могат да ни помогнат да създадем няколко страхотни визии и ние сме готови да те научим как да станеш истински професионалист в миксирането на най-актуални нюанси в бюти света.

Отгоре и отдолу


Сивите сенки могат да бъдат, по твое предпочитание, от тъмни до по-светли, но за тази визия те съветваме да се насочиш към матови сенки без блясък. С гъста и мека четка с къси косъмчета избери сивото, което харесваш и смело го нанеси до сгъвката на клепача и по цялата дължина на долния клепач. Новият тренд при нанасянето на сенките повелява да използваме само един цвят, който да бъде наситен, както отгоре, така и отдолу, за да създадеш магнетична и минималистична визия на окото. Този макиаж е перфектен за съчетаване с гланц-червило в червено. Избираме червилото да бъде с блясък, за да можем да създадем балансирана макиж визия, която предлага както матов ефект върху клепача, така и блясък по устните.

Сребърното е новото черно


Като кажем сиви сенки е лесно веднага пред очите ни да изплува образът на страхотна палитра с много наситено сребърно. Металният ефект е повече от перфекен за зимата и дори е подходящ за носене през деня. С твърда и ъглова четка с къси косъмчета нанеси в прецизна близост от линията на миглите сребърните сенки. Те ще придобият вид на очна линия, но няма да са дефинирани като нея, което ще направи погледа по-игрив и в по-бунтарския тренд. Препоръчваме червилото да бъде малинено червено, за да може да накара красивият поглед да изпъкне още по-добре.

Класика в жанра


Говорейки за сивите сенки, няма как да не се сетим за класиката в жанра – опушеното око. Тази грим визия е лесна за създаване и се постига с два до три тона сиви сенки и добра четка за смесване на цветовете. Опушеният грим е перфектният избор за дълга парти вечер, а за да се запази той в перфектен вид, преди да нанесеш сенките, използвай основа за сенки – тя позволява цветовете да се покажат в най-добрата си светлина, да се смесят страхотно и да издържат красиви максимално дълго. Когато създаваме опушен грим в сиво е най-добре да заложим на винено червeно червило, което да допълни драматизма на визията, която ще ни превърне в кралицата на партито.

Повече за: Как да носиш: сиви сенки за очи

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oreal Paris Color Riche Les Ombres Velours Noir

  • L’Oreal Paris Mega Gloss Infallible

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

    Поръчайте веднага

Свързани теми: сенки за очи , червено червило , очи, червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на приятелството: как да зарадваш най-добрата си приятелка

Пред теб е невероятната възможност да зарадваш най-добрата си приятелка с малък подарък, израз на обич и внимание...