Мигли като прелестни пера

Знаем, че полудяваш от това колко слепнати и твърди стават миглите ти, когато използваш спирала. Много често, дори и да сменяш марките и формулите, винаги се стига до едно и също положение. Краят на твоите мъки обаче вече свърши и в това ни увериха от любимия козметичен бранд L’Oreal Paris, които създават Paradise Extatic Mascara, за да задоволят желанията и мечтите на всички красавици по света.  Опаковката на спиралата е решена в изключително актуалното розово злато, което ще те накара веднага да забележиш продукта на бюти щанда. Само се пресегни към него... няма да съжаляваш.

Какво прави L'Oréal Paris Paradise Extatic?


Тя ще изстреля миглите ти директно в космоса. Така, без свян, бихме изразили възхищението си към крайния резултат, който този продукт оставя върху миглите ни, а именно... перфектно оформени, катранено черни, идеално разделени и... меки като перце мигли. Формулата е обогатена със специални масла, които правят миглите меки и леки, за да не натоварват погледа.

Можеш ли да нанасяш повече от един слой?

Да, можеш и с всеки слелдващ слой ще виждаш, колко по-изразителни стават очите ти. Драматичният поглед е напълно постижим с L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara въпреки леката формула на самата спирала.

Каква е четчицата?


Тя не е силиконова, което ни кара още повече да си падаме по този продукт. Създадена от фини меки косъмчета, които си пробиват път през миглите ти и ги обгръщат в тъмночерната си прегръдка, тази четка е достойна за аплодисменти. Тя е създадена, за да обхване всички мигли, както горните, така и долните, като с прецизността си не създава ситуации, в които можеш да се изцапаш без да искаш.

Повече за: Всичко от А до Я за спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо спиралата Paradise е избрана над 20 милиона пъти?

Погледът е това, което хората първо забелязват, когато ни погледнат, а ролята на миглите във всичко това е изключително важна...