Международен ден на приятелството: как да зарадваш най-добрата си приятелка

Ако си имала късмет и си намерила приятелката, която те подкрепя във всичко, дори и в най-големите щуротии, която ти дава честни и неегоистични съвети, която пази тайните ти по-добре от самата теб, която е до теб в най-трудните ти моменти и с която се смееш до сълзи, то тогава с пълно право можеш да я наречеш най-добра приятелка.

Международен ден на приятелството: как да зарадваш най-добрата си приятелка

#BFF

В днешно време често можеш да чуеш употребата на BFF в разговор и да видиш хаштаг в Instagram, особено когато става дума за две наистина добри приятелки. Истинското приятелство не се измерва нито по продължителност, нито по това колко пъти сте си прощавали нещо. То е неизмеримо. Изразява се във всички безсънни нощи, когато приятелката ти е имала някакъв проблем, в безкрайните телефонни разговори както за баналности, така и за животопроменящи новини, в безкрайните усмивки, които сте споделяли и в сълзите, които сте изплакали, в онези погледи, чието значение знаете само вие двете. Истинското приятелство е неизмеримо и специално.

Международен ден на приятелството

На днешния ден празнуваме приятелството и пред теб е невероятната възможност да зарадваш най-добрата си приятелка с малък подарък, израз на обич и внимание. Защо да не използваш този ден, за да я зарадваш с хубав и практичен подарък, все пак всички обичаме изненадите, нали?

Международен ден на приятелството: как да зарадваш най-добрата си приятелка

Как да зарадваш най-добрата си приятелка – този подарък ще се хареса на абсолютно всеки

Ние момичетата никога нямаме достатъчно продукти за гримиране. Колкото и да имаме, винаги ни е приятно да отидем в близката дрогерия и да си купим само още едно нещо или поне да изпробваме най-новия продукт на любимата ни марка.

Затова ти предлагаме да зарадваш приятелката си с един простичък подарък – червило. Червилата се носят във всякакви ситуации, имат моментален ефект и са на достъпни цени. Сигурни сме, че ще ѝ хареса някое от червилата на Maybelline New York от колекцията Made For All. Хубавото на тази колекция е, че е направена да подхожда еднакво добре на всички.  Без значение дали приятелката ти предпочита мат, червено, розово, лилаво или неутрални нюанси, благодарение на специално подбраните пигменти, всеки нюанс отлично ще пасне на тена ѝ. Затова който и цвят да избереш шансовете да не уцелиш са нищожни. Made For All червилата са направени така, че да прилягат на всякакъв тен и правят устните гладки и предизвикателни! Избери онова, който най-добре ще подчертае характера на приятелката ти и се наслаждавай на резултата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Освен червилото можеш да ѝ напишеш колко много ти значат тя и вашето приятелство!

Направи този ден специален за теб и приятелката ти с правилния подарък и Made For All колекцията! 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, руж , устни, тенденция, пролет, Maybelline New York, Made for All, #bff

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте