Мега трендове в макиажа от миналата година

Очна линия в два цвята


Кралицата на макиажа – очната линия, така класическа и непомръдваща от пиедестала си, през миналата година бе много по-свежа, защото макиаж майсторите решиха да я променят леко като добавят още един цвят. Да, те използваха тренда на цветната очна линия като го сляха с елегантността на класически черната, за да се получи този забележителен грим, който е гаранция за много погледи и аплодисменти. Подходящ за забележителни дни и важни събития, гримът с главно действащо лице очната линия в две части е буквално единственият макиаж акцент, от който се нуждаеш, за да изстреляш визията си в нови висини.

Сенките които подчертват всичко


Често споменавахме,  че използвани вместо очна линия, сенките  могат да бъдат бижу в макиажа, което да обикнеш още от първото носене. Думите ни не са били напразни, защото гримът от модните подиуми по фешън седмиците доказа, че сенките нанесени, както би била нанесена очната линия, са повече от предпочитани. Те бяха истински мегахит! Можеш да експериментираш с абсолютно всички цветове в зависимост от аутфита ти, например. Този грим се нанася с помощта на твърда ъглова четка, която е много прецизна, за да създадеш красив и остър край.

Червени очи


Огненият цвят направи своето завърщане не само по модния подиум, но и на макиаж сцената. Това е тенденция, която на пръв поглед изглежда много смела и предизвикателна, но само ако я опиташ, когато си в супер настроение, ще забележиш, че леката ексцентричност на червеното приляга на всяка хубавица с огън в себе си. Вариациите на червеното се движат по цялата палитра от негови нюанси като сенките могат да бъдат с матов или наситено блестящ ефект. Ако пък си от най-смелите опитай – червени сенки в комбинация с червено червило. Страхотно звучи, нали?

Повече за: ТОП 3 червила за 2017

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични тенденции на 2019: Есенни цветове

Артистично, шикозно и малко застрашително, това са епитетите, с които най-добре може да се опише какво ни очаква тази есен в света на модата...