Maybelline New York Lemonade Craze: палитра сенки за цялостна визия

Някога била ли си в ситуация, когато ти е необходимо да изглеждаш съвършено, но за жалост имаш само един продукт на разположение? Може да не ти се вярва, но е възможно да постигнеш завършена визия само с помощта на един продукт - Maybelline New York Lemonade Craze палитра сенки. Следвай тези стъпки и ще изглеждаш съвършено, използвайки само един продукт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Стъпка 1 - тен

Когато нямаш пудра под ръка и сенките за очи ще свършат работата. Избери нюанса Sherbet и с широка четка за пудра нанеси сенките равномерно по цялото лице. Въпреки че сенките не могат да прикрият несъвършенствата по лицето като full-coverage пудра, ефектът ще те въодушеви.

Стъпка 2 – контуриране

След съвършения тен, ред е на контурирането. За да бъде контурирането ти възможно най-ефикасно, комбинирай нюансите Old Fashioned и Sweet Tea и начертай равна линия по дължина на скулите. За да прецениш по-лесно къде трябва да нанесеш контурите, прибери бузите навътре и издай устните навън – по този начин скулите ти ще изпъкнат.

Maybelline New York Lemonade Craze: палитра сенки за цялостна визия

Стъпка 3 – хайлайтер

Напоследък визия без хайлайтер е направо немислима. За щастие, в палитрата Lemonde Craze има нюанс, който лесно ще замени този есенциален козметичен продукт. Нанеси нюанса Main Squeeze на върховете на скулите, носа и средата на устните и тенът ти е готов!

Стъпка 4  - вежди

Трудно е да си представим пълно гримиране без добре поддържани вежди. Точно както и при контурирането, комбинирай нюансите Old Fashioned и Sweet Tea и внимателно запълни веждите с четка за вежди. Ако кожата ти е по-светла, не прекалявай с Old Fashioned нюанса, за да не изглеждат веждите ти неестествено.

Стъпка 5 – сенки за очи

Тъй като ползваш сенки за очи за цялостно гримиране, тази стъпка ще бъде най-лесната, За основа използвай нюанса Coral Punch, като го нанесеш на ръба на клепача, след което използвай нюанса Strawberry Lemonade за горния и долния клепач, за по-ясна структура на очите. След това е необходимо само да начертаеш линия по окото. Избери Old Fashioned нюанса и с най-тънката четка направи линия точно по дължина на миглите, като на края на окото трябва да има лека извивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Стъпка 6 – устни

Вместо червило можеш да избереш изключително необичайната комбинация от нюансите Ice Pop и Lemonade Craze, но можеш да комбинираш и някои от другите нюанси от палитрата и да си създадеш червило по свой вкус.

Бонус стъпка: Спирала

Въпреки че тази палитра може да се ползва за цялостна визия, спиралата е практически незаменима, затова като бонус ти предлагаме да ползваш спиралата Maybelline New York The Colossal Platinum Black за съвършени мигли!

 

Ако тази визия ти допада, можеш веднага да поръчаш палитрата Maybelline New York Lemonade Craze и спиралата The Colossal Platinum Black само с един клик на продукта под текста. Сподели с нас в коментарите дали ти харесва тази гама!

Прочети повече за: Перфектни вежди в няколко стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Colossal Platinum Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , очи, тенденция, дневен грим , лято, вечерен грим, Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

Перфектно нарисуваните едноизмерни вежди с всяко косъмче на мястото си и добре оформен ъгъл, които наводниха Инстаграм профилите ...