Maybelline Brow Tattoo самоотлепващ се гел за вежди - Перфектно оформени вежди издържащи до три дни

В света на красотата веждите почти винаги са на фокус, и това не ни учудва защото знаем че, те са рамката на лицето и играят огромна роля за красивото излъчване. Но, също така много добре знаем че, оформянето на веждите е доста трудна, отнемаща време задача. Сигурни сме, че си мечтаеш всяка сутрин да се събуждаш с перфектно оформени вежди. Преди да тръгнеш към салона за красота, препоръчваме ти да пробваш новия Maybelline Brow Tattoo самоотлепящ се гел за вежди за ефект на временна татуировка.

Повече за: Професионален грим вкъщи – стъпка по стъпка

Трябва само да избереш един от двата нюанса който най-добре ти подхожда, и ти предстоят...

 

brow tatto gel

3 лесни стъпки до перфектни вежди

Веждите, за които си мечтаеш са по-близо от всякога. По-точно, само на три стъпки от теб!

1. Нанеси

За оптимален ефект, важно е областта около веждите предварително да бъде старателно почистена. Преди да започнеш, бъди сигурна че си премахнала всички следи от грим и замърсявания от веждите. Иновативната формула на Maybelline Brow Tattoo гела се нанася изключително лесно и прецизно, благодарение на удобната четка, а консистенцията и е достатъчно гъста за да не се разтича. След като оформиш линията на веждите си...

2. Изчакай

Изчакай най-малко 20 минути формулата да подейства. За великолепен и по-изразителен цвят, издържащ по-дълго време, можеш да оставиш формулата да действа в продължение от няколко часа. След това...

3. Премахни

След като гелът изсъхне, всичко което трябва да направиш е да отлепиш остатъците и да покажеш на всички прекрасните ти вежди. Препоръчително е да премахваш Maybelline Brow Tattoo гела в посока на растежа на косъмчетата, т.е. от носа към слепоочието. Леката и нежна формула оставя веждите плътни и красиви без да уврежда и да отскубва косъмчетата.

Ако все още не сте пробвали тази тенденция, есента е перфектното време: nude очна линия.

Повече за: Гримирайте се като професионалист – топ 5 тайни на спиралата

brow tattoo gel

Как да запазиш перфектата форма на веждите за по-дълго?

След като веждите ти са перфектно оформени, със сигурност ти се иска да запазиш формата им за по-дълго време. Затова е важно да избягваш използването на дегримиращи средства в тази област, 24 часа от прилагането на Maybelline Brow Tattoo гела. Също така, ако желаеш ефектът да се задържи до три дни след нанасяне, необходимо е да оставиш формулата да действа в продължение на два часа. 

Лесно нанасяне, дълготраен ефект, перфектни вежди - Maybelline Brow Tattoo самоотлепящ се гел.

Повече за: Вежди за начинаещи

Свързани теми: вежди

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за първа среща

Първата среща не е време за експерименти и прекаляване с грима...