Матово червило СРЕШУ Течно червило в nude гамата

Говорим си за червила, за любимите ни червила. Говорим си за nude гамата, която е най-страхотното нещо, което се е случвало на макиаж индустрията в последно време, кълнем се. Изправяме един срещу друг два продукта, които силно обичаме, за да ти разкажем повече за тях и за разликите им, за да те вдъхновим с какъв макиаж да ги носиш, за да те накараме да се вклюбиш и ти в тях...
Представяме ти битката между Maybelline New York Super Stay Matte Inks VS. Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer!

Maybelline New York Super Stay Matte Inks

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Цветът Loyalist на матовата серия червила е nude нюанс, който ще задоволи претенциите и на най-капризните красавици.

Как да го носиш?

Можеш да го носиш с всичко. Матовите червила са изключително непретенциозни и са подходящи както за офциални, така и за по-кежуъл събития.

Как да го нанасяш?

Хубавото на матовите червила е, че малките грешки с тях не са фатални. Нашето предложение е няколко минути преди да го нанесеш да сложиш малко от любимия си балсам за устни, който да подхрани устните ти. Така матовото червило ще стои по-красиво и по-изящно на лицето ти.

Как да го комбинираш с макиажа ти?

Nude тоновете са подходящи за всякакви интерпретации затова ти предлагаме да внимаваш с другите части на макиажа ти. Понеже червилото Maybelline New York Super Stay Matte Inks е матово, според нас най-добре е да заложиш на малко блясък. Посегни към съвършен хайлайтър или към сенки за очи, които са в непредвидим и много актуален цвят – синьо, зелено или червено. И задължително да са бляскави, задължително!

Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Перфектният ликьор, това червило е магия от цвят и блясък, която ще накара всички да се втренчат в усмивката ти. То идва на пазара в 12 различни цвята, от които цели 4 са nude, а именно – Unreal, Tease, Charmer и Too Cute. Какви страхотни имена, нали?

Как да го носиш?

За разлика от матовото червило, това е малко по-взискателно. Трябва да си внимателна и да знаеш, че течните червила с блясък могат да са капан особено ако не си свикнала да носиш такива.  Препоръчваме това червило за по-специални моменти като елегантни вечери и партита. За разлика от матовото червило, това си личи, когато се поизтрие и затова трябва да го носиш насякъде с теб.

Как да го нанасяш?

За пълна прецизност ти предлагаме да започнеш с леко очертаване на контура на устните с молив в същия цвят като червилото. Формулата на Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer е много наситена, което означава, че ти стига само едно минаване с апликатора по устните, за да ги покриеш с тази nude магия.

Как да го комбинираш с макиажа ти?

Точно обратното на матовото червило ще ти предложим, ако залагаш на червило с блясък да създадеш матово усещане на кожата ти, както и да използваш матови сенки. По този начин ще се получи приятен баланс между блясъка и липсата му. Лицето ще изглежда много по-структурирано и чрез използване на матови сенки и избягване на хайлайтър погледите ще попадат директно върху страхотното ти червило. Опитай и ще се очароваш.

Повече за: Кажи НЕ на грешките при съчетаване на руж и червило

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 30 Romantic

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 70 So Hot

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 76 Obsessed

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 78 Royal

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Николина Пишек готова за фестивала в Кан

Hе всеки има възможност да присъства лично и да се изкачи по известните стълби, но онова, което можем е да се гримираме като дамите на червения килим...