Мат или гланц за зимата?

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Най-важно е да поддържаш кожата си добре хидратирана, като използваш подходяш хидратиращ крем. Независимо от това че лятото отдавна замина, слънцезащитните кремове за обсолютно задължителни и през зимата. Целта е кожата ти винаги да е добре поддържана и готова за нанасяне на грим.
Старай се да избираш по-лек грим за зимата. Съсредоточи се върху очния грим – спирала, молив, очна линия, молив за вежди. Именно, студеният зимен вятър може да провокира очите да сълзят, и затова е важно да използваш подходящи продукти.

Мат - нож с две остриета

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За създаване на удачна дневна визия винаги е препоръчително използването на грим с лек матов ефект. Предимствата на матовия грим са много – той е по-устойчив и дълготраен. Ако разкрасиш устните си с матово червило, можеш да бъдеш сигурна че то ще се задържи за по-дълго и шалът ти няма да обере нито една част от него. От друга страна, матовият грим изсушава допълнително вече раздразнената от студа кожа.   Използването на матов грим през зимата изисква специлна грижа за кожата. След почистване на лицето, задължителна стъпка е нанасяне на хидратиращ крем и подходящ балсам върху устните.

Блясъкът винаги е добро решение

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Грим продуктите с перлен завършек са по-подходящи за използване през студените дни. Макар че времето е студено и всичко е увиснало, можеш да разчупиш сивото ежедневие с блясък върху лицето си. Многобройните идващи празници са изпълнени с блясък, и тенденциите при грима също са такива. Избери продукти с брокатени частици, и нашумелите напоследък червила в тъмни нюанси. Или се зареди с  празнично настроение, като разкрасиш устните си с гланц в любимия си цвят.

Повече за: Грим двубой – мат срещу блясък

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Lover

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Lipstick Vivid Violet

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, червило, зимен грим, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим съвети: Какво трябва да имаш в дамската си чанта през тази пролет

Пролетта е тук, и макар че не е толкова слънчево, колкото ни се иска, е време да освежиш несесера в дамската си чанта...