Макиж с главно действащо лице... течната очна линия

Макиаж майсторите не обичат да са отегчени и точно както дизайнерите непрестанно се опитват да ни изненадват с творчеството си, което белязва най-актуалните тенденции. Есенно-зимният сезон, който обикновено се свързва с много едноцветни дрехи в тъмната гама обаче обещава да е много експериментаторски настроен тази година именно заради макиаж теченията, които наблюдаваме с интерес.

Непредвидима, раздвижена, подчинена на геометрията

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Едно от тях засяга така обичания продукт – очната линия, която въпреки, че е добре да не излиза извън правилните линии, този сезон тотално не се вписва в никакви ограничения и очаквания. Тя е непредвидима, раздвижена, подчинена на геометрията или не точно.
Течната очна линия превзема грим сцената по няколко основни причини – тя е много по-наситена в цветовите си пигменти и е лесно да създадеш красиви и необичайни форми с нея. За целта ти трябва и четка, а може и няколко дори – една тънка и нежна и друга – твърда и с ъгълче, за да създава по-дебели, но прецизни очертания.

Няма определен цвят


Цветът, който този сезон ще е отличителен за очната линия е... няма един определен цвят. Тя е черна, бяла, жълта, синя или розова, например. Многообразието от опции дава огромно поле за импровизации като някои макиаж гении дори смесват два или повече цвята като ги нанасят един над друг за уникален краен резултат.  Брокатът също е на мода и то много наситен и обагрен в ярки цветове.

Цветната очна линия, която не познава ограниченията на правите линии е новото най-добро в света на макиажа. Вдъхнови се и бъди най-добрата версия на себе си... и най-неочаквано щурата, разбира се

Повече за: Как да нанасяш течна очна линия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта за това лято

Ако трябва да се ограничиш на само няколко продукта, които да бъдат с теб навсякъде през това лято, и с чиято помощ мигновено можеш да освежиш и подоб...