Макиажът по време на спорт… Да или Не?

Здрав дух, здраво тяло… хиляди пъти сме чували тези думи и сме убедени в истинността им. Спортът е едно от най-важните неща, за да сме красиви и щастливи и има страшно много представителки на нежния пол, който са превърнали спорта в неразделна част от ежедневието си. Ако и ти си една от тях сигурно много пъти си се чудила дали е подходящо да носиш грим по време на спорт. Истината е че много хора ще ти отговорят „Не“, но ние сме тук, за да те успокоим… Има начин да си красива по време на спорт с малко макиаж, който няма да се разтече по лицето ти по време на по-трудоемките упражнения. Всичко добре премислено е ефективно и надеждно, дори когато ще тичаш няколко километра или ще прекараш час на велоаргометъра.

Ето и на какво можеш да заложиш минути преди да отидеш в залата за спорт:
 

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

ББ крем

Най-подходящият продукт, който да подхранва кожата и да изравни тена й – това е bb кремът, който козметиците създават точно за ситуации като тази, за която говорим. Подходящ да замести фон дьо тена, този крем е идеален за създаване на лек дневен грим или грим подходящ за спортуване.

Коректор

Когато сме се запътили към залата, то едно е сигурно – ще се потим и точно заради това не трябва да прекаляваме с коректора. Дори трябва да го ползваме в извънредно малки количества, които да поставим само на зоните, които имат нужда – например върху белези от пъпки или върху черните кръгове.

Спирала

Колко малко се иска, за да изглеждаме много по-свежи… Само един слой спирала и погледът ни ще изпъкне,  ще бъде изразителен и запомнящ се. Важното, разбира се, е да заложиш на водоустойчива спирала. Тя няма да се разтече дори положена на влага и изпотяване.

Пудра

Това е финалът, от който се нуждае макиажът ти по време на спорт. Набави си лека и фиксираща пудра, която да „запечата“ bb кремът и коректорът, така че те да ти даде сигурност, носейки грим по време на спортните си занимания.

Повече за: Най-добрият грим за спортуване

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York BB Dream Fresh

  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Volume Express Waterproof

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Fit Me Matte+Poreless Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , bb крем, пудра, коректор

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да създадеш матова есенна визия

Настъпи онзи период в годината, когато е време да замениш dewy-то с матова визия. Виж как и с кои продукти можеш да подобриш постигането на перфектнат...