Макиажът на Пенелопе и Моника Крус

Две от най-прелестните сестри от киноиндустрията, така накратко можем да опишем Пенелопе и Моника Крус. Страстните испанки, които могат да подпалят умовете и сърцата на всеки мъж и да провокират аплодисменти във всеки кинофен, са пример за изящество и дефиниция за идеалната брюнетка.

 

Gracias @voguespain @mariotestino ❤️ Body by L'agent by AP. #penelopeandmonicacruzdesign

A photo posted by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

 

Тя е смугла, темпераментна, с горещи очи и примамлива усмивка. Пенелопе и Моника са вдъхновение за нашата рубрика посветена на грима на известните сестри. Ето какво научихме от макиажа им, което да приложим на практика.

Пенелопе Крус

42-годишната любима на Хавиер Бардем и муза на режисьора Уди Алън издига погледа си на пиедестал. Макар Пенелопе да може да се похвали с прелестни устни и изящтни скули, тя избира да владее публиката и камерите с очите си. При нея обаче не наблюдаваме непременното подчертаване с тъмен молив или очна линия, две техники, които Моника използва ежедневно. 

 

Good morning #monday 😴 Buenos días #lunes

A photo posted by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on


Пенелопе ни дава доста инспириращи опции за очен грим, който да ни представи по най-добрия начин без да прекаляваме с черния цвят. Така ще можем да имаме магнетичен поглед и с макиаж, който е подходящ за деня.

Продукт, който да изпробваш:

http://www.maybelline.bg/Products/Eye-Makeup/Eye-Shadow/the-nudes-palette.aspx

Моника Крус

 

A photo posted by @monicacruzoficial on


Три години по-малка от Пенелопе, Моника Крус Санчез е почти двойник по хубост на сестра си. Тя обаче е популярна на доста по-локално ниво от музата на Уди Алън. Моника е мегазвезда, разбира се, в родната си Испания. Горещата страна безспорно дава отражение върху темперамента на актрисата и модел. Тя е фаталната брюнетка, която точно като сестра си обича да омагьосва с очите си. За разлика от Пенелопе обаче Моника е доста по-драматична и категорична.


Тя избира за свой любим макиаж продукт очната линия. В нейния случай тя е силно удебелена и не може да бъде наречена класическа.


Продукт, който да изпробваш:

http://www.maybelline.bg/Products/Eye-Makeup/Eye-Liner/eye-studio-lasting-drama-gel-eyeliner.aspx

Повече за: Грим продукти в които си струва да инвестирате

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очи, известни , стил , мода , копирай визията, вечерен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Неправилно гримиране и как да го избегнеш

За да изглежда гримът ти безупречно са нужни много знание, практика, но и грешки! Ние ще ти помогнем да разпознаеш и избегнеш някои от най-честите кло...