Макиаж за добро първо впечатление

За много представителки на нежния пол гримът е печелившата карта, такъв е и за нас и за най-големите звезди. Именно макиажът ни сближава като жени по един много естествен и красив начин. Можем да го използваме, за да побеждаваме, за да оплитаме в очарованието си околните, за да сме харесвани. Безспорно първото впечатление е от изключително значение и то зависи не само от добрия аутфит и прическа, но и от страхотния грим, който е много добре преценен спрямо нашия стил, личните ни макиаж предпочитания, както и ситуацията, в която ще се впуснем със самочувствие.

#1 Натурална визия


Makeup no makeup визията, както я наричат нашите чуждестранни колеги, е хитът на годината. Тя е идеална за всеки повод, като ни позволява да покажем най-доброто от себе си като оставим впечатление, че не носим почти никакъв грим. За тази визия използвай: фон дьо тен с покривна текстура, контурираща палитра, ако си падаш по тази техника, лека пудра, нежен руж и червило, което да бъде в nude гамата. Особено подходящи за тази визия са продуктите с матов ефект, както и сенките за очи в натурални тонове – бежово, кафяво, златисто.

#2 Лек опушен грим


Класическият опушен грим има много нови и интересни интерпретации и именно те са идеални за макиаж визия, която да впечатли всички при първо запознанство. Забрави за опушени очи създадени на основата на черни и сиви сенки и се насочи към по-нежни тонове в гамата на кафеникавото. Съветът на гримьорите е да не удължаваш твърде много окото посредством сенките, по този начин ще можеш да изглеждаш по-нежна. За червилото - заложи на нежни розови нотки.

#3 Лека очна линия


Изразителните очи са сигурен начин за перфектно първо впечатление. Ако се постараеш да направиш очната си линия много тъничка и нежна, не много дълга и много близо до миглите, и ако си набавиш спирала за обем, която да направи миглите ти катранено черни и много извити – то това е повече от достатъчно всички да ахнат. Когато се фокусираш толкова явно върху една определена зона на лицето ти предлагаме да внимаваш с нанасянето на твърде много руж, както и твърде силно червило. Ако направиш тази грешка – гримът ти ще изглежда много тежък, което никога не прави добро впечатление.

Повече за: Грим за първия работен ден на ново място

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me Matte

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Sculpt

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Blush Palette

 • Maybelline Color Sensational Matte Purely Nude

 • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

 • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Curvited Liner

Свързани теми: грим , очна линия, опушен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш ако имаш много светъл тен

За да се възползваме от всички тези предимства обаче трябва и да скрием най-големите недостатъци на светлия тен...