Макиаж трикове, когато закъсняваш

Нямаш ли усещането, че напоследък времето минава все по-бързо и по-бързо и часовете, с които разполагаш са все по-малко и по-малко? На фона на цялото неистово състезание с часовника трябва и да се погрижиш за макиажа си, нали? Ние сме готови да ти спестим малко време и усилия, защото знаем колко е трудно да си в страхотна форма в натоварените работни дни!

#1 Остави червилото вкъщи


Опитите да нанасяш червило по средата на деня, между две важни срещи например, и то накрак са почти винаги неуспешни. Остави червилото у вас и в грим несесера ти сложи гланц, който да не е с много интензивен цвят. Колкото по-наситен цвят използваш, толкова повече ще си личат малките грешки.

#2 Четката е много важна

Всички знаем как се използват различни четки за различните продукти, но можем ли да ги носим всички в нас, когато сме навън. Не, разбира се. Затова си набави четка, която е създадена да се използва и от двете си страни – от едната за пудра, а от другата за руж, или от едната за фон дьо тен, а от другата – за пудра. Ще се радваш на спестено място и време.

#3 Размажи спиралата си


Знаем, че това звучи странно, но този трик може да ти позволи да не използваш очна линия или сенки. Когато нанасяш спиралата се постарай да доближиш четката максимално близо до клепача, за да го изцапа лекичко. После с апликатор за сенки можеш да минеш върху изцапаното и да създадеш ефект на приярно разнесен молив за очи или очна линия.

#4 Мицеларната вода помага

Понякога в сутрешното бързане не ти остава време да измиеш перфектно лицето ти, сигурни сме в това. Ако пропуснеш това така важно действие, бъди сигурна, че имаш мицеларна вода на тоалетката и мини лицето си с тампон напоен с нея. Тя ще освежи кожата ти сутринта.

#5 Лакът за нокти прави разлика

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Колкото и незначително да ти изглежда, факт е, че лакът за нокти винаги прави добро впечатление. Нанеси само еднин слой върху ноктите ти, но преди това се увери, че лакът, който си избрала е достатъчно покривен.

Повече за: 5 задължителни сутрешни ритуала за съвършена кожа

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Color Sensational Vibrant Mandarin

Свързани теми: грим , спирала , очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Отговаряме на най-често задаваните въпроси относно грима

Докато някой не патентова идеята ни, ние решихме да влезем в ролята на твоя грим гуру!Представяме ти някои от най-често задаваните въпроси за грима...