Макиаж пътешествие (part two)

Два пъти в годината те са притегателна сила за модните диви. Блогъри, влогъри, редактори, знаменитости и дори обикновени фенове на красивите дрехи, изпълват улиците им с многообразие от тенденции.

Повече на: Червеното червило – кралицата на червилата

Разбира се, ние сме истински модни поклонници, а Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк са градове, които са намерили сигурно място в сърцата си, всеки със своята уникалност.

#1 Ню Йорк


Голямата ябълка е онова забързано място, което или те поглъща или те кара да се влюбиш в него. Ние безспорно сме влюбени в хаоса на мегаполиса, които е дом на милиони креативни хора. Точно те ни радват с тенденциите, които всички обожаваме. Ако трябва да опишем града с една дума, бихме го нарекли „бърз“, а когато се намираш на толкова забързано и в същото време толкова стилно място - не можеш да си позволиш да си неподготвена.

Повече на: 5 съвета за съвършено контурирано лице!

За да покажеш характер и в същото време да си в крак с темпото ти предлагаме да заложиш на сенките за очи, като главен елемент в твоя макиаж.Те ще променят изцяло визията ти всеки път щом ги нанесеш.
 

Must have продуктът за теб
 

#2 Лондон


Европейският еквивалент на Ню Йорк, така бихме нарекли дъждовната столица. Лондон е известен с разнообразието от стилове, което може да бъде забелязано по всяка малка уличка на мегаполиса. Пънк нотката сякаш е навсякъде, а момичетата, които по визия и присъствие напомнят на Кара Делевин са… доста. Когато споменем името на британския модел винаги се сещаме за веждите й – гъсти и добре подчертани. Точно такъв ефект върху веждите ти трябва за престоя в Лондон. Трендът с удебелените вежди ще допълни стила ти с леко бунтарска нотка, която е задължителна за тази географска ширина.

Повече на: Макиаж пътешествие (part one)


Must have продуктът за теб

Свързани теми: тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кратка история на очната линия

Любимият макиаж продукт владее нежния пол от дълбока древност...