Макиаж продуктите, които НИКОГА не трябва да споделяш

Здравето е най-ценното нещо, което имаме и ако искаме да го запазим трябва да се научим да казваме „не“, когато приятелка ни помоли да използва нашите гримове. Разменянето на пособия и макиаж продукти е изключително грешно и крие много рискове, с които се надяваме никога да не се сблъскаш.

Ето и с какво никога не трябва да услужваш на приятелките си:

Апликатори за грим


Четките и гъбичките за фон дьо тен са тотално забранена за разменяне зона! Тези пособия са в директен достъп до кожата ти и лесно могат да се превърнат в основна причина за нежелани инфекции и алергии.

Пилата за нокти

Макар да изглеждат така безобидни, пилата за нокти, както и нокторезачката, са също неподходящи за споделяне. Те могат да пренасят гъбички.

Четката за коса


Тя може да се превърне в преносител на въшки, които не са проблем само в света на децата.

Макиажа за зоната на очите

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Неговата гама е широка – от сенки за очи, през очна линия, молив, та до спиралата – всички тези продукти са забранени за използване от други хора. Повярвай ни, дори не подозираш колко лесно можеш да зачервиш очите си ако използваш продукт от тази серия, които е бил в ръцете на друг човек.

Измиващи продукти


Понякога, когато прекараш вечерта на гости в някой близък, сутринта искаш да си вземеш душ. Използването на чужд сапун крие много възможни сценации, като всички от тях започват с думата „микроби“. Дори не си помисляй да използваш чужда самобръсначка!

Повече за: Трикове за красота които не бива да пробваш вкъщи!

Свързани теми: грим

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Отговаряме на най-често задаваните въпроси относно грима

Докато някой не патентова идеята ни, ние решихме да влезем в ролята на твоя грим гуру!Представяме ти някои от най-често задаваните въпроси за грима...