Макиаж продуктите, които да вземеш на самотен остров

Често ти се случва, докато си в разгара на работния ден да си представяш, че се пренасяш на самотен остров, нали? Там, където никой не ти дава нареждания и задачи и не те кара да се занимаваш с таблици и имейли. Представи си обаче, че само с едно щракване на пръстите можеш да се пренесеш на райски остров... кои макиаж продукти ще вземеш с теб? Хубав и доста сериозен въпрос!
Ето ги и нашите 3 фаворита, с които няма да сгрешиш.

Фон дьо тен

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Красивата кожа може да е най-важният елемент от цялостната ти визия. Препоръчваме да отлетиш към райското кътче в компанията на True Match от L’Oreal Paris. Този подукт ти дава повече от добро покритие, което ще прикрие всички малки несъвършенства. Формулата е устойчива на изпотяване, влага и стрес, а сигурно на самотен остров и трите неща ще ги има...

Червило


Банално, но факт. Никоя уважаваща себе си жена не би трябвало да напуска дома си без червило, камо ли държавата! Червилото в червеникави нюанси е идеално заради факта, че може да бъде използвано и като руж, така правиха бабите ни, помниш ли? Ако си в нужда, но нямаш руж, сложи малко червило на бузите си и лекичко го разнеси, за да се прелее естествено с цвета на кожата ти. Taка ще освежиш визията си.

Лак за нокти


Красивите нокти карат представителките на нежния пол да се чувстват много по-уверени. Предполагаме, че на самотен остров ще ти се наложи поне веднъж да пиеш от кокосов орех и подобни рутинни дейности там ще ти костват доброто състояния на ноктите. Правилно подбраният лак обаче ще защити нокътната ти плочка и ще ти осигури красиви ръце. Дори не е нужно да споменаваме, колко добре стоят летните цветове, като жълто, розово, зелено, на ръце, които вече са погалени от слънцето и имат приятен шоколадов загар.

Повече за: 11 проблема, които всички красавици са изпитали

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Color Rich Nail Jardin Des Roses

Свързани теми: грим , червило, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за съблазняване – фото урок

Тази визия съчетава естествено излъчване и детайли, които те превръщат в истинска съблазнителка. Нежна кожа, котешки очи и плътни устни – готова си да...