Макиаж писмо до себе си

Има моменти, в които разглеждаме старите албуми и, разбира се, отнякъде изпада наша стара снимка с абсолютна нелепа визия. Не само косата и аутфита, но и гримът ни е бил абсолютно неприемлив от перспективата на жена, която вече знае кое и стои добре и кое е тотално НЕ. Тогава си казваш: как съм могла да изглеждам така… и се усмихваш. Случвало ти се е, нали? И в тези моменти ти се иска да можеше да се срещнеш с твоето предишно аз и да си дадеш няколко много професионални грим съвета. А защо да не напишеш едно макиаж писмо до себе си с няколко много важни грим точки, които ти се иска да забравиш?

Моля те, изхвърли молива за очи

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Едно време, когато очната линия не беше нещо, с което можеше да боравиш, винаги прибягваше към молива за очи, нали? Той често се размазваше по сгъвката на окото, стоеше изключително грозно, нанасяше го сякаш носиш маската на някой смешен супергерои. Най-неприятното е обаче, че той се събираше във вътрешния край на окото ти. Мое аз, моля те, изхвърли твърде мекия черен молив, който използваше всеки ден със или без друг макиаж, което правеше ситуацията още по-особено неприятна.

НЕ на изкрящо розовите гланцове

На тийн снимките си със сигурност си с нелепо искрящо червило-гланц в розово. Но не онова красиво розово, което виждаме по щандовете днес, а много светло розово с леко металик отенъци. Скъпа моя Аз от преди – какво си си мислила, че правиш носейки това червило? Приличаш на истински клоун!

Когато червеното беше единственият цвят за руж...

Да, на снимките ти ясно си личи, че червеното е било основният тон, който си използвала за описване на скулите си. Независимо от цвета на кожата ти – бяла или по-матова, червеното е там, поставено доста неправилно. Мое Аз, незабавно се отърви от този ужас, който нанасяш на лицето си ежедневно и приличаш на гримиран клоун. Да, днес череното във всички форми прави своето завръщане в макиаж света и все пак… трябвало е да имаш малко свян! Не си ли се виждала в огледалото?

Тънки, тънки вежди

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ако днес красавиците със страхотни вежди са така популярни и всички макиаж брандове като луди създават продукти, с които да удебелим и оформим веждите си, то преди сякаш единственото, което сме имали е била пинсетата, с  която сме скубали ли скубали. Доказателство са ултра тънките, почти ужасяващи вежди, които виждаш на снимките си. Не можем да опишем, колко точно сме щастливи, че трендът на дебелите и естествени вежди е тук и няма намерение да си отиде скоро!

Повече за: 6 неща, които минават през ума на всяко момиче преди първа среща

Свързани теми: грим , тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летни трендове на 2019: маслена кожа като най-голям makeup хит!

В менюто на световната makeup кухня се появи нов специалитет, който е толкова крехък, сочен и лъскав, че цяло лято никой няма да е в състояние да му у...