Макиаж лист за перфектна кожа

Бъди неотразима не само по празниците, но и след тях. Да, много красавици хвърлят неимоверни усилия в макиажа си преди специални поводи, но ние разбрахме, че има начин той да изглежда така и без да има повод. Причината да сме красиви не се крие в някой ден на календара, а във вътрешното ни усещане за нас самите. Убедени сме, че искаш да се чувстваш пефектно във всеки един момент и това е напълно възможно ако постигнеш ефекта на перфектната кожа. Не е толкова трудно с правилния лист от продутки. И ако към хранителните стоки се запътваш със списък, то… отклони се от пътя си и мини през козметичния магазин с този макиж лист за пефектна кожа през цялата година.
 

#1 Фон дьо тен Fit Me от Maybelline New York

Любимият ни бюти бранд създава този продукт, за да подари на жените по света възможността лесно и бързо да скрият порите си, които ги карат да се чувстват така несигурни. Неговата формула е създадена, за да може само с един тънък слой от фон дьо тена да получим желания матов ефект, който контролира лъщенето. Този фон дьо тен се адаптира към цвета и текстурата на кожата ти, за да запази естествения и вид, но и да я лиши от несъвършенствата.

#2 Коректор MASTER CAMO от Maybelline New York

След нанасянето на фон дьо тена трябва да продължиш с коректор, който да прикрие тъмните кръгове, червените петънца или малки белези. Ние смятаме, че перфектният продукт е комплектът коректори на Maybelline, който коригира, покрива и озарява. Можеш да го използваш за зачервявания, заличаване на тъмните кръгове и леко контуриране.

#3 Компактна пудра Maybelline Fit Me Matte+Poreless ​

За завършек на перфектно гримираната кожа препоръчваме тази пудра. Разкошна матираща пудра за лице, специално разработена за нормална до мазна кожа, която матира и добре покрива кожата на лицето, като заличава неравностите и белезите и, осигурявайки и безупречен вид. Тя е в компактна опаковка, за да може да е с теб през целия ден, за да поправяш всички малки неточности в грима ти.

Повече за: 4 трика за перфектен фон дьо тен през зимата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за най-красивите прически за 2019-та

Представяме ти най-актуалните прически за тази година, които излъчват силна доза увереност и наяколко визии, които им пасват перфектно...